Το Westin Resort είναι το νέο διαμάντι 5 αστέρων της ΜεσσηνίαςΞεκίνησε σήμερα, 1η Ιουλίου, τη λειτουργία του το “The Westin Resort” στην Costa Navarino, τo δεύτερο ξενοδοχείο πέντε αστέρων υπό τη διαχείριση της Starwood Hotels & Resorts. Με τη λειτουργία και του δεύτερου ξενοδοχείου ολοκληρώνεται πλέον το Navarino Dunes, η πρώτη παραθαλάσσια περιοχή της Costa Navarino, σε ένα από τα πιο μαγευτικά τοπία της Μεσογείου, ανάμεσα σε κατάφυτους ελαιώνες, με πάνω από 1 χλμ αμμώδη παραλία, που αναπτύσσει η TEMES A.E.


Το “The Westin Resort” είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες διακοπών για όλη την οικογένεια, ενώ παράλληλα, συνδυάζει την πολυτέλεια και την άνεση των υπηρεσιών πέντε αστέρων με την αυθεντική Μεσσηνιακή φιλοξενία. Πολλά από τα δωμάτια του ξενοδοχείου (deluxe, οικογενειακά και σουίτες), είναι συνδεόμενα (connecting rooms), ενώ έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

H “Royal Villa Methoni” 625 τμ, προσφέρει μεταξύ άλλων υπηρεσίες butler, ενώ διαθέτει σάουνα, media room, ιδιωτικό γυμναστήριο και εξωτερικό χώρο για barbeque.

Τα δωμάτια διαθέτουν μεγάλες πλακόστρωτες βεράντες, ενώ οι περισσότερες ισόγειες κατοικίες έχουν ιδιωτικές πισίνες. Τα οικογενειακά δωμάτια διαθέτουν walk-in ντουλάπες και ευέλικτα διαχωριστικά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση. H “Royal Villa Methoni” 625 τμ, προσφέρει μεταξύ άλλων υπηρεσίες butler, ενώ διαθέτει σάουνα, media room, ιδιωτικό γυμναστήριο και εξωτερικό χώρο για barbeque. 

Η μεγάλη ποικιλία εστιατορίων που σερβίρουν διεθνή και ελληνική κουζίνα, τα bar & grill δίπλα στην πισίνα, αλλά και το κλασικό “American Diner”, προσφέρουν στους επισκέπτες τη δυνατότητα να διαλέξουν από μια μεγάλη λίστα γαστρονομικών απολαύσεων. 

Οι ειδικά σχεδιασμένες πισίνες με επικλινείς επιφάνειες πρόσβασης που θυμίζουν παραλία, οι μεγάλες κεντρικές πισίνες που διαθέτουν pool-bars, τα lounge και chill-out bars, η κεντρική βιβλιοθήκη, καθώς και πλήθος άλλων υπαίθριων καθιστικών χώρων με θέα στις πισίνες ή/και τη θάλασσα, υπόσχονται μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

5

Στο “The Westin Resort“ η αρχιτεκτονική και η λειτουργία έχει σχεδιαστεί με πυρήνα τις ανάγκες των παιδιών και περιλαμβάνει ειδικό check – in για τα παιδιά και άλλες κατάλληλα διαμορφωμένες παροχές. Συγκεκριμένα, στο κέντρο “Cocoon”, περιλαμβάνονται δράσεις για παιδιά έως και 4 ετών, ενώ στο “SandCastle” για παιδιά από 5 έως 7 και 8 έως 12 με διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία. Μέσα από την εξερεύνηση και τη δημιουργία, αλλά και με την υποστήριξη των εξειδικευμένων συνεργατών και του προσωπικού, τα παιδιά διευρύνουν τους ορίζοντές τους και αναπτύσσουν τα ταλέντα τους. Κυρίαρχο κέντρο ψυχαγωγίας για τα παιδιά αποτελεί το μεγάλο υδάτινο πάρκο, με νεροτσουλήθρες και σιντριβάνια νερού, καθώς και ειδικές κατασκευές και πολλά παιχνίδια.Τέλος, στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο του Navarino Dunes οι επισκέπτες θα βρουν εγκαταστάσεις bowling, σκουός, badminton, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και μίνι τένις για παιδιά. 


Για όλα τα αθλήματα υπάρχουν εκπαιδευτές όχι μόνο για τους αρχάριους ή τους προχωρημένους σε κάθε άθλημα, αλλά και για τα παιδιά.Με σύμμαχο το εναλλασσόμενο φυσικό περιβάλλον και το ήπιο κλίμα της Μεσσηνίας, οι επισκέπτες της Costa Navarino έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πολλές δραστηριότητες στη φύση. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται υπαίθριες δραστηριότητες όπως trekking, hiking, Nordic walking, παρατήρηση πουλιών, ποδηλασία, πολλαπλά σπορ με ρακέτες, καθώς και μεγάλη ποικιλία υδάτινων δραστηριοτήτων.

Με το “The Westin Resort”, ολοκληρώνεται το Navarino Dunes - η πρώτη περιοχή της Costa Navarino, που περιλαμβάνει επίσης το “The Romanos, a Luxury Collection Resort’’, που λειτουργεί ήδη από τα τέλη Μαΐου, το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών, το “Anazoe Spa’’ έκτασης 4.000 τμ με τις μοναδικές θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας “Oleotherapy®” και συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 2.000 ατόμων.

Με το “The Westin Resort”, ολοκληρώνεται το Navarino Dunes - η πρώτη περιοχή της Costa Navarino, που περιλαμβάνει επίσης το “The Romanos, a Luxury Collection Resort’’, που λειτουργεί ήδη από τα τέλη Μαΐου, το πρώτο signature γήπεδο golf 18 οπών, το “Anazoe Spa’’ έκτασης 4.000 τμ με τις μοναδικές θεραπευτικές αγωγές ελαιοθεραπείας “Oleotherapy®” και συνεδριακό κέντρο χωρητικότητας 2.000 ατόμων.

Τέλος, στην κεντρική πλατεία “Agora’’ του Navarino Dunes, φιλοξενούνται επώνυμα καταστήματα, καθώς και εστιατόρια, bar, ακόμη και υπαίθριο σινεμά.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr