Τα Golden Villas χτισμένα στο λόφο Δράπανο βόρεια του βουνού Δίκτη κοντά στο χωριό Χερσόνησος, 30χλμ ανατολικά από το Ηράκλειο και 25χλμ από το αεροδρόμιο Ν. Καζαντζάκης. Όλες οι βίλες χτισμένες πανοραμικά σε στυλ μεζονέτας με θέα την πανέμορφη Χερσόνησο και το Αιγαίο Πέλαγος. Μια νέα καταπληκτική κατασκευή (2003) σε 16.000 τ.μ. οικογενειακή επιχείρηση, ιδανικό μέρος για ήσυχες διακοπές.Ανακαλύψαμε για εσάς πώς θα περάσετε το φθινόπωρο στη Κρήτη, με μόλις €125 τα τέσσερα άτομα! Γυρίστε πυξίδα στα ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης, και απολαύστε υπέροχες οικογενειακές - και όχι μόνο- αποδράσεις!

Από 1 έως 15 Σεπτεμβρίου τα Golden Villas**** στη Χερσόνησο μας ανακοινώνει τις πολύ ειδικές προσφορές του! Τα Golden Villas είναι ξενοδοχειακό συγκρότημα κατασκευής 2003 σε 16.000 τμ., 25 χιλιόμετρα Ανατολικά του Ηρακλείου Κρήτης, στην περιοχή Χερσονήσου 300 μέτρα από τη παραλία, σε ήσυχο περιβάλλον κατάλληλο για ξεκούραση.

♦ Αν επιλέξετε διαμονή σε Βίλα 55 τ.μ. (μεζονέτα) με ιδιωτική εξωτερική πισίνα & θέα θάλασσα η τιμή είναι την ειδική τιμή των €125 τα 4 άτομα ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή και αυτοκίνητο.

♦ Σε Βίλα 45 τ.μ (μεζονέτα) με μοιραζόμενη εξωτερική πισίνα και θέα θάλασσα €105, τα 4 άτομα ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή

♦ Σε δίχωρο διαμέρισμα 45 τ.μ., €85, τα 4 άτομα ανά διανυκτέρευση με ημιδιατροφή

Σημείωση: Με ελάχιστη διαμονή 5 ημερών (βίλες), στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για όλη τη παραμονή, με παράδοση και παραλαβή στο αεροδρόμιο ή λιμάνι Ηρακλείου !!

* Ημιδιατροφή: Πλούσιο Μπουφέ Πρωινό και Δείπνο με παραδοσιακά Κρητικά εδέσματα από αγνά, φρέσκα προϊόντα του νησιού μαγειρεμένα με παρθένο ελαιόλαδο.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr