Ιδανικές προτάσεις διακοπών από τα ανανεωμένα Louis Hotels με ειδικές προσφορές για οικογένειες! Τα ξενοδοχεία Louis Hotels αυτό το καλοκαίρι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των οικογενειών για ήρεμες, ξεκούραστες και κυρίως προσιτά οικονομικές διακοπές, προτείνοντας  συμφέρουσες λύσεις και προγράμματα, με προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 15%  ακόμα και τον ΑύγουστοΤα ξενοδοχεία Louis Hotels αυτό το καλοκαίρι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των οικογενειών για ήρεμες, ξεκούραστες και κυρίως προσιτά οικονομικές διακοπές, προτείνοντας συμφέρουσες λύσεις και προγράμματα, με προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 15% ακόμα και τον Αύγουστο.

Πιο συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα 4 αστέρων ξενοδοχεία, όπως στο Louis Creta Princess στον πανέμορφο κόλπο του Μάλεμε στα Χανιά, ιδανικός οικογενειακός προορισμός με το μοναδικό πρόγραμμα "Family World Center", οι τιμές ξεκινούν από €127 με ημιδιατροφή για δύο ενήλικες ανά ημέρα και τα δύο παιδιά είναι δωρεάν! Με μόνο €25 επιπλέον επιβάρυνση επίσης υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε All inclusive, χωρίς να εξανεμίζεται ο οικογενειακός προϋπολογισμός διακοπών.

Το ίδιο πρόγραμμα ισχύει και για τη Ρόδο και το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach στο Φαληράκι, όπου επίσης προσφέρονται πακέτα με τα δύο παιδιά δωρεάν και τιμές από €88 με ημιδιατροφή για το μήνα Ιούνιο και Σεπτέμβριο και από €122 τον Ιούλιο και Αύγουστο, για όλη την οικογένεια ανά ημέρα. Σημαντική είναι και η ευελιξία επιλογής που προσφέρεται για πακέτο All inclusive, με επιπλέον κόστος μόνο €17 την ημέρα για δύο μεγάλους και δύο παιδιά!

Ιδανικές προτάσεις διακοπών από τα ανανεωμένα Louis Hotels με ειδικές προσφορές για οικογένειες! Τα ξενοδοχεία Louis Hotels αυτό το καλοκαίρι ανταποκρίνονται στις ανάγκες των οικογενειών για ήρεμες, ξεκούραστες και κυρίως προσιτά οικονομικές διακοπές, προτείνοντας  συμφέρουσες λύσεις και προγράμματα, με προσφορές και εκπτώσεις μέχρι και 15%  ακόμα και τον Αύγουστο

Ταυτόχρονα, στα ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Κέρκυρα προσφέρονται ειδικές τιμές ως και 15% μείον της αρχικής, ακόμη και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και ένα παιδί δωρεάν, με τιμές που αρχίζουν από €63 ανά άτομο ανά ημέρα με ημιδιατροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μονάδες στο νησί των Φαιάκων ανακαινίστηκαν στο σύνολό τους, ανεβάζοντας υψηλά τον πήχη της φιλοξενίας ιδιαίτερα των οικογενειών. Διαθέτουν άνετα δίχωρα δωμάτια, με παροχές και επιλογές εστίασης και ψυχαγωγίας που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους. Πιο συγκεκριμένα, το Louis Grand Hotel στην πανέμορφη παραλία της Γλυφάδα, με τιμές από €117 τον Ιούνιο και €153 τον Ιούλιο το ζευγάρι με ημιδιατροφή, το Louis Corcyra Beach, σε ένα καταπράσινο και γραφικό σημείο στα Γουβιά, από €162 σε ημιδιατροφή, το Louis Kerkyra Golf στις Αλυκές ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους και δίπλα από το κέντρο της πόλης από €162, ενώ το Louis Regency Beach στην ακτή του Αγ. Ιωάννη Μελιτειέων προσφέρει και τα δύο παιδιά δωρεάν με τιμές που ξεκινούντον Ιούλιο από €126 ανά οικογένεια ανά ημέρα με ημιδιατροφή.

Επιπλέον, 15% καλύτερη τιμή σε πλήρη προγράμματα διατροφής και διαμονής, μπορεί ο επισκέπτης να αναζητήσει στο Louis Plagos Beach στο Τσιλιβί της Ζακύνθου, όπου εξασφαλίζει και δωρεάν διαμονή και για τα δύο παιδιά, με τιμές από €132 με ημιδιατροφή για όλη την οικογένεια, καθώς και στο Louis Zante Beach στην καλύτερη παραλία της Ζακύνθου, το Λαγανά, ένας διαχρονικός οικογενειακός προορισμός, όπου προσφέρονται πακέτα από €171 με ημιδιατροφή την ημέρα για όλη την οικογένεια.

Μέλος του Ομίλου Louis, με παρουσία 76 χρόνων στον τομέα του τουρισμού, η Louis Hotels με 66 χρόνια εμπειρίας στη φιλοξενίας, διαθέτει 19 ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στην Ελλάδα και την Κύπρο, συμπεριλαμβανομένου του Hilton Park στη Λευκωσία, ενώ το deluxe boutique hotel Mykonos Theoxenia είναι μέλος της αλυσίδας “Design Hotels”

*** Να σημειωθεί ότι όλες οι πιο πάνω προσφορές ισχύουν για ελάχιστη διαμονή 4 διανυκτερεύσεων.

Αντίστοιχα για τους λάτρεις της κοσμικής ζωής και του σύγχρονου design, το Mykonos Theoxenia, με αξεπέραστο στυλ και μοναδική θέση, ακριβώς στο κέντρο της Μυκόνου, δίπλα στους Μύλους παρέχει έκπτωση 10% ακόμα και τον Αύγουστο, για ελάχιστο αριθμό 5 διανυκτερεύσεων.

Τα Louis Hotels προσφέρουν στο σύγχρονο ταξιδιώτη ένα μοναδικό «κόσμο επιλογών», που καλύπτει όλα τα γούστα, διάθεση και «βαλάντια», από την απόλυτη χαλάρωση, την έντονη δράση και διασκέδαση ως και ήρεμες οικογενειακές στιγμές.

louis-offers

Πληροφορίες- Κρατήσεις: Αναλυτικές πληροφορίες και κρατήσεις πραγματοποιούνται είτε μέσω του www.louishotels.com, ενώ υπάρχει εξυπηρέτηση πελατών σε 24ωρη βάση από το τηλέφωνο 210 3749000.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr