Thalatta Seaside Hotel, μια φρέσκια πρόταση...Αν σας έχει πιάσει απελπισία ότι με το Φθνόπωρο τελείωσαν και οι διακοπές σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κουράγιο. Ανακαλύψαμε τις νέες φθινοπωρινές προσφορές του Thalatta Seaside Hotel στην Αγία Άννα Ευβοίας και σας τις παρουσιάζουμε!

Μια εκδρομική εβδομάδα στο Thalatta Seaside Hotel μοιάζει με ένα απολαυστικό ταξίδι στην περιπέτεια και την ψυχαγωγία. Από το πρωί μέχρι τις βραδινές ώρες, μικροί και μεγάλοι δεν σταματούν να διασκεδάζουν, με δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί από έμπειρη ψυχαγωγική ομάδα. Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Εκδρομές

Εκδρομή στην Αιδηψό & επίσκεψη σε οινοποιείο, επίσκεψη στο Φαράγγι της Μπουλοβίνενας και λειτουργία στην Αγία Θέκλα, εκδρομή στους καταρράκτες του Δρυμώνα για πικνίκ και επίσκεψη στη μονή του Οσίου Δαυίδ, εκδρομή στη Λίμνη και επίσκεψη στη Μονή Γαλατάκη και το Λαογραφικό Μουσείο, στάση για προσκύνημα στον Άγ. Ιωάννη το Ρώσο.

Επιτραπέζιες αναμετρήσεις

Τουρνουά τάβλι, σκάκι, κουνκάν, μπιρίμπα

Δραστηριότητες στη φύση

Περιήγηση και μάζεμα χόρτων, ιππασία, paintball, ποδηλασία

Οικοκυρικά

Παρασκευή σπιτικής μαρμελάδας, λικές, γλυκών κουταλιού

Μουσικές βραδιές

Βραδιές έντεχνης, ρεμπέτικης, ελληνικής, 60s μουσικής, live προγράμματα

Δώρο

μια θεραπεία SPA, στο Life.spa του ξενοδοχείου Thalatta!

Για τα παιδιά (με παιδαγωγούς)

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, Καλλιτεχνικό εργαστήρι, Εκδρομές, Προβολή παιδικών ταινιών

Οι τιμές για το Φθινόπωρο και συγκεκριμένα για το μήνα Σεπτέμβριο έχουν ως εξής: από €58 το άτομο με ημιδιατροφή για την περίοδο 12-17/9, €52 /άτομο/ ημιδιατροφή για την περίοδο 19- 24/ 9 και €42/ άτομο με ημιδιατροφή για την περίοδο 26/9 - 01/ 10.

Πληροφορίες: www.thalattahotel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr