Τα υπέροχα τοπία τους τα έχουμε απολαύσει σε κινηματογραφικές ταινίες που έχουν αφήσει εποχή... "Καζαμπλάνκα", ο "Πόλεμος των Άστρων" ο "Άγγλος Ασθενής",  "Λόρενς της Αραβίας", "Cleopatra" είναι μόνο μερικά από τα blockbusters, που μας έχουν "ταξιδέψει" στον εξωτισμό της Τυνησίας και του Μαρόκου, της εντυπωσιακής Σαχάρας και των μαγευτικών οάσεων. Καιρός να γνωρίσετε από κοντά τους δύο αυτούς μοναδικούς προορισμούς, που προτείνουμε για το φετινό Πάσχα.

architecture 3273932 960 720Η Τυνησία, πάντα ενδιαφέρουσα και ηλιόλουστη, υπόσχεται αξέχαστες διακοπές, ανεπανάληπτες εικόνες, πολλαπλές εμπειρίες και ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εντυπώσεις, με τις ιδανικές προδιαγραφές για κάποιον που επιθυμεί να χαλαρώσει, να δει ενδιαφέροντα αξιοθέατα, να φάει καλά και να ξεφύγει από την καθημερινότητα.  Eικόνες εξωτικές, απέραντοι αμμόλοφοι, Σαχάρα, φοίνικες... Εκεί που ο ισλαμικός πολιτισμός συναντά τη μεσογειακή μενταλιτέ, εκεί που η αρχαία ιστορία βαδίζει πλάι πλάι με τη σύγχρονη γενιά, σε μια χώρα- έκπληξη, θα απολαύσετε εξαιρετικές διακοπές, οικονομικά και με υπέροχη εναλλαγή τοπίων. [Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας εδώ].

Εξίσου πλούσιο σε αρχαιολογικό πλούτο, το Μαρόκο θεωρείται ένας άκρως μαγευτικός και πρωτόγνωρα εξωτικός προορισμός, αποτελώντας ένα μίγμα της παραμυθένιας Ανατολής (χίλιες και μια νύχτες), της βερβέρικης παράδοσης και των Ευρωπαϊκών επιρροών.

Στις φετινές διακοπές του Πάσχα, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε έναν από τους δύο αυτούς, εξίσου μαγικούς προορισμούς, επιλέγοντας τα εξαιρετικά οργανωμένα πακέτα του εξειδικευμένου ταξιδιωτικού γραφείου Mediterranean ΤΑΚΕ OFF Ttravel.

Οργανωμένες αποδράσεις στην Τυνησία για το Πάσχα:
26 – 29/04/2019, ΧΑΜΜΑΜΕΤ 4 μ.από 495€/ το άτομο σε δίκλινο [+3 δείπνα]
26/04 – 01/05/2019 ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ ΟΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ 6 μ., από 685€/ το άτομο σε δίκλινο [+5 δείπνα].

Οργανωμένες αποδράσεις στο Μαρόκο για το Πάσχα:
26/4 – 01/5/2019 Μαρόκο [Καζαμπλάνκα, Ουαρζαζάτ, Μαρακές], με ημιδιατροφή, από 1.195,00€/ άτομο

Πληροφορίες: Mediterranean TAKE OFF Travel, 210-3310587, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr