Το www.travelpassion.gr είναι μια διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και επικοινωνίας με κάθε μελλοντικό ταξιδιώτη που επιθυμεί να ταξιδέψει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και αναζητά προτάσεις, ιδέες, προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων και οργανωμένων εκδρομών από έγκυρους και έμπειρους συνεργάτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας. Όλα αυτά, του τα παρέχουμε σε ένα portal, ώστε να διευκολύνεται στο σύνολο της έρευνάς του, να ενημερώνεται έγκαιρα και να εμπνέεται για ερχόμενα ταξίδια.

To portal λανσαρίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2010. Σχεδιάστηκε κατόπιν πολυετούς εμπειρίας τόσο στον ταξιδιωτικό χώρο όσο και σε έντυπα μέσα με εξειδίκευση στο ταξίδι, ενώ οι κατηγορίες που περιλαμβάνει είναι ειδικά μελετημένες για να καλύπτουν διάφορες θεματικές ενότητες και κάθε πτυχή του ταξιδιού, την προετοιμασία, την οργάνωση και την εκτέλεσή του.

Στο ΚΥΡΙΩΣ μενού της Αρχικής Σελίδας, έχουμε ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ και ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, στήλες που είναι αφιερωμένες στα ταξιδιωτικά γραφεία, όπου προβάλλουν τις προτάσεις τους και τις προσφορές τους. Θα βρείτε προσφορές, προγράμματα και περιλαμβανόμενα, ειδικές αναχωρήσεις, είτε για να ταξιδέψετε μόνοι είτε με γκρουπ.

Στο κάθετο μενού και την κατηγορία ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, υπάρχουν διάφορες θεματικές ενότητες, όπως CITY TRAVEL, ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ, ΓΑΜΗΛΙΑ, LIFESTYLE ADULTS'TOURS, κλπ. Εδώ θα διαβάσετε διάφορα θεματικού ενδιαφέροντος ταξίδια, αλλά και συμβουλές, ενώ υπάρχουν και χρήσιμα εργαλεία όπως οι συναλλαγματικές μετατροπές και οι καιρικές συνθήκες.

Στην κεντρική σελίδα και τις βασικές ενότητες ΤΟΡ SHOPPING, GOURMET, VIP TRAVEL, WORLD CRUISING, ECO TRAVEL, παρουσιάζονται θεματικές ενότητες για διαφορετικού ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος χρήστες. Επίσης, ένα μεγάλο κομμάτι είναι αφιερωμένο στο περιβάλλον, τη φύση και την προστασία του, με ειδική συνεργασία με το WWF Hellas.

Μέσω του www.travelpassion.gr οι χρήστες ανακαλύπτουν συγκεντρωτικές πληροφορίες αλλά και προτάσεις, για μεμονωμένες ή οργανωμένες αποδράσεις, έχοντας στα χέρια τους όλα τα στοιχεία που απαρτίζουν ένα ταξίδι και ένα τέλειο εργαλείο ενημέρωσης. Θα εμπνευστείτε, θα διαβάσετε ταξιδιωτικές εμπειρίες, θα ενημερωθείτε για τους δημοφιλείς προορισμούς και θα βρείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις για ταξίδια που ξεχωρίζουν. 

Αν και δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο, ωστόσο έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες, που εμπιστευόμαστε στις προτάσεις τους. Αν κάποιο ταξίδι ενδιαφέρει τον αναγνώστη, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Αν πάλι, μας στείλετε επιστολή ενδιαφέροντος, εμείς μπορούμε να την προωθήσουμε στο ανάλογο ταξιδιωτικό γραφείο που έχει προτείνει το πρόγραμμα, δίχως να φέρουμε καμία ευθύνη για τιμές ή τυχόν αλλαγές που μπορεί να έχουν προκύψει. Ο ρόλος μας είναι καθαρά ενημερωτικός και ανεξάρτητος από οποιοδήποτε ταξιδιωτικό γραφείο/ πρακτορείο/ ξενοδοχείο/ κατάλυμα/ εταιρία παροχής υπηρεσιών/ land arrangements, για το οποίο απλά λειτουργούμε ως Γραφείο Τύπου.

Οι αναγνώστες μας είναι ηλικίας γυναίκες και άνδρες 25- 55 ετών, μέσου και ανώτερου οικονομικού επιπέδου, καλλιεργημένοι και με διερευνητικό πνεύμα. Το διαδίκτυο αποτελεί για αυτούς ένα συγκριτικό μέσο υπηρεσιών και προτάσεων, προκειμένου να διοργανώσουν σωστά και οικονομικά, είτε σύντομες είτε μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές, για τους ίδιους, την οικογένεια, την παρέα τους ή για επαγγελματικούς λόγους.

Η θεματογραφία του www.travelpassion.gr αναφέρεται σε όλες τις πτυχές ενός ταξιδιού, από την διοργάνωσή του μέχρι τον εξοπλισμό, τα αξεσουάρ, την ένδυση, τον χρόνο αναψυχής, gadgets, αλλά και λύσεις για ένα άνετο ταξίδι. Απευθύνεται σε μοντέρνο και νεανικό κοινό, με εναλλακτικές προτάσεις, αλλά και σε οικογενειάρχες και επιχειρηματίες με πιο εξειδικευμένες ανάγκες και προτιμήσεις.

Στοιχεία Επικοινωνίας
 

Διευθύντρια Portal: Ειρήνη Α. Σδράκα

Συντακτική & Διαφημιστική ομάδα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαχειριστής ιστοχώρου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr