Κρουαζιέρες σε Μεσόγειο, Νότιο Αμερική & Κανάλι Παναμά, Ινδικό Ωκεανό, Καραϊβική, Μπαχάμες, Βερμούδες, Κούβα, στη Χαβάη αλλά και Υπερατλαντικές κρουαζιέρες & Γύρος του Κόσμου, είναι μόνο μερικές από τις πλωτές αποδράσεις που προσφέρονται από τις κορυφαίες εταιρίες κρουαζιέρων, για να απολαύσετε κορυφαία ποιότητα διακοπών, πλούσιες παροχές, διαρκείς εναλλαγές τοπίων και εξαιρετική ταξιδιωτική εμπειρία. Μια κρουαζιέρα είναι ο πλέον άνετος τρόπος ταξιδιού, συνδυάζοντας την ποιότητα των ξενοδοχείων 5 αστέρων με το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και επίσκεψη στα ομορφότερα μέρη του κόσμου, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εσείς απλά διαλέγετε προορισμό και περίοδο... Υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον κάθε εποχή του χρόνου.

Στις άμεσες αναχωρήσεις, σας προτείνουμε δύο μοναδικές κρουαζιέρες που αναχωρούν με Έλληνα συνοδό, καινοτομία της Orange Cruises Hellas, του πλέον σύγχρονου και εξειδικευμένου ταξιδιωτικού οργανισμού Κρουαζιέρας στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τουρισμό και ειδικότερα στον τομέα της κρουαζιέρας.:

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Χριστούγεννα στη Μεσόγειο" από 745 € το άτομο

Χριστούγεννα Εν πλω στην 8ήμερη Κρουαζιέρα στη Δυτική Μεσόγειο με την ναυρχίδα της Costa Cruises το υπερπολυτελές Costa Diadema. Η "Βασίλισσα της Μεσογείου", το υπερσύγχρονο και μεγαλύτερο Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο, ναυαρχίδα της Costa Cruises, αναχωρεί σε μοναδικές κρουαζιέρες με προορισμό τις ομορφότερες πόλεις της Γαλλίας (Μασσαλία), της Ισπανίας (Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα) και της Ιταλίας (Νάπολη, Λα Σπέζια, Σαβόνα).Έλληνας Συνοδός, Αεροπορικά, μεταφορές περιλαμβάνονται!

Μοναδική αναχώρηση 22 Δεκεμβρίου 2016

  • Διαθεσιμότητα
    Εσωτερικές καμπίνες Classic - από 745 €
    Εξωτερικές καμπίνες με παράθυρο Classic - από 945 €
    Εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι Classic - από 1095 €

7/8ήμερη κρουαζιέρα "Κούβα & Δυτική Καραϊβική" από 1399 € το άτομο

Ταξιδέψτε με την MSC Cruises στην Καραϊβική και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης με προορισμό την Κούβα, έναν ιστορικό και καλλιτεχνικό θησαυρό που μπορείτε να τον απολαύσετε από στεριά και θάλασσα. Στρατηγικά τοποθετημένη ανάμεσα τον κόλπο του Μεξικού και τον Ατλαντικό ωκεανό, το εκθαμβωτικό νησί αγκαλιάζεται από τους ανέμους ενώ απολαμβάνει τροπικό κλίμα. Μπορείτε να απολαύσετε τους μαγευτικούς φυσικούς της όρμους στις κύριες πόλης της όπως: την Αβάνα, το Σιενφουέγος και το Σαντιάγκο ντι Κούβα. Όσοι επισκεφθούν την Κούβα δεν μπορούν παρά να μείνουν αποσβολωμένοι από την ομορφιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Χριστόφορος Κολόμβος την ανακήρυξε ως «η πιο όμορφη γη που είδε ποτέ ο άνθρωπος», όταν έφτασε εκεί, όπως επίσης και το γεγονός ότι ο βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας Έρνεστ Χέμινγουεϊ, ενθουσιάστηκε τόσο από το νησί που το επέλεξε για κατοικία του για 20 χρόνια.

Μοναδική αναχώρηση 11 Φεβρουαρίου 2017

  • Διαθεσιμότητα
    Εσωτερικές καμπίνες Bella - από 1399 €
    Εξωτερικές καμπίνες με παράθυρο Fantastica - από 1599 €
    Εξωτερικές καμπίνες με μπαλκόνι Fantastica - από 1899 €

Μη χάνετε χρόνο. Κλείστε από σήμερα την κρουαζιέρα των ονείρων σας και επωφεληθείτε από την οργανωμένη αναχώρηση που διοργανώνεται αποκλειστικά από την Orange Cruises Hellas SA.

Αν θέλετε πληροφορίες, στείλτε μας μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr