Το 2016, η εταιρία Celestyal Cruises απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.

Διατηρώντας τη φήμη της ότι παρέχει αυθεντικές εμπειρίες και ιδιαίτερη αξία στους επιβάτες της, η Celestyal Cruises με ιδιαίτερη χαρά αναγνωρίστηκε ως η καλύτερη ‘value for money’ εταιρία κρουαζιέρας για το 2016 από το Cruise Critic Αγγλίας, το πρώτο παγκοσμίως δικτυακό τόπο για αξιολογήσεις κρουαζιέρας. Οι νικητές επιλέχθηκαν από ένα παγκόσμιο πάνελ αμερόληπτων ειδικών στην κρουαζιέρα από το Cruise Critic, οι οποίοι ξεχώρισαν τις καλύτερες εταιρίες κρουαζιέρες σε διαφορετικές κατηγορίες.

Το 2016, η εταιρία Celestyal Cruises απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.«Αυτά τα βραβεία λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο – οποιοσδήποτε κι αν είναι ο προϋπολογισμός που διαθέτουν καθώς και οι προσωπικές τους προτιμήσεις, προκειμένου να τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν τις ιδανικές διακοπές εν πλω», εξήγησε ο συντάκτης του Cruise Critic UK, Adam Coulter. «Η Celestyal Cruises ξεχώρισε στα βραβεία, χάρη στις all-inclusive παροχές της, οι οποίες περιλαμβάνουν τόσο κατανάλωση ποτών, όσο και επιλεγμένες εκδρομές στη στεριά», πρόσθεσε ο κ. Coulter. Η διάκριση αυτή ήρθε μετά τη σύσταση της Celestyal Cruises από το περιοδικό Cruise International στα βραβεία αναγνωστών του στην κατηγορία «Αντιστοιχία αξίας και κόστους».

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που λάβαμε το βραβείο αυτό από το Cruise Critic. Η σχέση κόστους και αξίας και η προσωπική εξυπηρέτηση βρίσκονται στο επίκεντρο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είτε κατά τη διάρκεια της ολοκληρωμένης και αυθεντικής εμπειρίας κρουαζιέρας στα Ελληνικά νησιά, είτε στα δρομολόγια της Κούβας», είπε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr