Το νέο επαγγελματικό - συνεργατικό δίκτυο «ATTICA WINE AND FOOD EXPERIENCE», τη σύνθεση του οποίου αποτελούν οι καλύτεροι οινοπαραγωγοί της Αττικής, αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο της γαστρονομίας, του τουρισμού, και της επικοινωνίας, παρουσίασε το νέο του κόμβο στο Internet με στόχο την εξάπλωση του οινικού τουρισμού και της γαστρονομίας της Αττικής, ένα εργαλείο που θα υποστηρίξει όλες τις μελλοντικές του δράσεις. Βασικός στόχος του δικτύου είναι η προβολή των οινοποιών αλλά και όλων των επαγγελματιών της γαστρονομίας της Αττικής, ιδίως στους τουρίστες που επισκέπτονται την Αττική αλλά δεν γνωρίζουν τι παράγει αυτή η γη.
Το Σάββατο, 26 Αυγούστου, το Creta Maris Beach Resort, λειτουργώντας ως πιστοποιημένο μέλος του «We do local», διοργάνωσε μια ακόμη τοπική δράση με ουσία και ποιότητα, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες του τις «Συκοπιταρίδες». Η δράση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου επισκέπτες και μέλη του προσωπικού, έγιναν κοινωνοί του τρόπου εκτέλεσης μιας από τις πιο παραδοσιακές Κρητικές συνταγές του καλοκαιριού.