Η κάρτα επιβίβασης της Emirates είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξιδιωτικό έγγραφο ή ένα ταξιδιωτικό αναμνηστικό, καθώς αποτελεί το «κλειδί» για τις καλύτερες προσφορές στο Ντουμπάι για αυτό το καλοκαίρι. Από την 1η Μαΐου και για πέντε μήνες (έως τις 30 Σεπτεμβρίου), η Emirates «ξεκλειδώνει» ακόμη περισσότερες προσφορές για όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν ή κάνουν στάση στο Ντουμπάι με το My Emirates Summer Pass.

Οι επιβάτες της Emirates μπορούν απλώς να δείξουν την κάρτα επιβίβασής τους και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης σε ένα μεγάλο εύρος καταστημάτων λιανικής, αναψυχής και εστίασης και να απολαύσουν μεγάλες εκπτώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι. Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν στο Ντουμπάι τον Μάιο μπορούν να απολαύσουν την πανοραμική θέα της πόλης από τον Αραβικό Κόλπο μέσω της κρουαζιέρας στη Μαρίνα του Ντουμπάι που παρέχεται χωρίς χρέωση.

Emirates aerial1Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν εισιτήριο για ξενάγηση μίας ώρας στη Μαρίνα του Ντουμπάι, για την οποία δεν απαιτείται προκράτηση. Οι επιβάτες της Emirates πρέπει απλώς να επιδείξουν την έγκυρη κάρτα επιβίβασης, είτε σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή, στα εκδοτήρια εισιτηρίων, καθώς και ένα έγγραφο ταυτοποίησης. Η κρουαζιέρα ισχύει μόνο κατά το διάστημα 1-31 Μαΐου, μεταξύ 10:00 π.μ. και 4:00 μ.μ.

Οι κάτοικοι και υπήκοοι των ΗΑΕ που επιστρέφουν στο Ντουμπάι με την Emirates κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές του My Emirates Summer Pass. Όσοι επισκέπτονται συγγενείς και φίλους, μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις σε κορυφαία brands όπως Calvin Klein και Tommy Hilfiger, ή να επισκεφτούν το Bath & Body Works. Όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις νεροτσουλήθρες του Atlantis Aquaventure ή να διασκεδάσουν με παιχνίδια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στο IMG world of Adventure.

Τα ζευγάρια που θέλουν να απολαύσουν ένα ήσυχο απόγευμα σε ένα σπα, μπορούν να χαλαρώσουν στο Sofitel Spa με το L'Occitane ή να δουν τον Αραβικό όρυγα την ώρα του ηλιοβασιλέματος ενώ απολαμβάνουν ένα ιδιωτικό σαφάρι στην έρημο με την Arabian Adventures.

MyEmiratesPassΟι διακοπές στο Ντουμπάι δεν μπορούν να θεωρηθούν ολοκληρωμένες, χωρίς μια ξενάγηση με λεωφορείο στα αξιοθέατα της πόλης, η οποία προσφέρεται με έκπτωση, ή μια κρουαζιέρα στον ιστορικό ποταμό του Ντουμπάι, καθώς και έως 20% έκπτωση σε τρόφιμα και ποτά σε οποιοδήποτε από τα ξενοδοχεία Rove. Η Accor Hotels προσφέρει επίσης 20% έκπτωση σε τρόφιμα και ποτά με την επίδειξη του My Emirates Pass.

Το Ντουμπάι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από ένα μεγάλο εύρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αγορών και φαγητού, το The Dubai Summer Surprises, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης, περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων, οικογενειακών δραστηριοτήτων και αποκλειστικών προσφορών για αγορές και διαγωνισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://www.emirates.com/myemiratespass.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr