Αυτά τα Χριστούγεννα αποκτήστε το πιο λαμπερό εορταστικό μακιγιάζ με προϊόντα Max Factor και πραγματοποιήστε την πιο glamorous εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Η Max Factor παρουσιάζει την Christmas Collection 2017, εμπνευσμένη από τη Χρυσή Εποχή του Hollywood, όπου το χρυσό και το μαύρο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Εντυπωσιακά pochettes από πολύτιμο βελούδο και κομψό μαύρο οικολογικό δέρμα διακοσμούνται από το εικονικό αστέρι της Max Factor, εμπνευσμένο από το Walk of Fame του Hollywood.

Untitled 5

POCKET GIFT: ΜΙΑ ΠΙΝΕΛΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΑ ΧΕΙΛΗ

Περιέχει: Color Eliixir Lipstick 853 Chili
Το κομψό αυτό kit περιέχει μέσα το κραγιόν Max Factor Color Elixir απόχρωση 853 Chilli. Το εκπληκτικό αυτό ενυδατικό κραγιόν κάνει τα χείλη σας πιο απαλά μέσα σε 7 ημέρες ενώ χαρίζει έντονο χρώμα για sexy εμφανίσεις. Ένα υπέροχο δώρο για την καλύτερή σας φίλη! (ΠΛΤ 10,46 €)

Untitled 1BEAUTY BAG: ΧΕΙΛΗ ΑΨΟΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Περιέχει: Color Elixir Lipstick 837 Sunbronze + Color Elixir Lip Liner 04 Pink Princess
Ένα πρακτικό και εκλεπτυσμένο pochette, το οποίο περιέχει το κραγιόν Max Factor Color Elixir σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών Max Factor Color Elixir Lip Liner.
Συνδυάστε το κραγιόν με το μολύβι χειλιών για χείλη καλοσχηματισμένα, απαλά και πλούσια. Η κρεμώδης υφή του Color Elixir Lipstick θα χαρίσει χείλη έτοιμα για να
ανταλλάξουν φιλιά κάτω από το γκι! (ΠΛΤ 18,43 €)

Untitled 2BEAUTY BAG:ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΠΥΚΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ

Περιέχει: Mascara Masterpiece Max + Kohl Pencil Black
Σε ένα κομψό pochette κρύβεται το μυστικό για γοητευτικό, μυστηριώδες βλέμμα που υπνωτίζει. Η Masterpiece Max Mascara (Η Νο.1 Mascara της Max Factor στο Ηνωμένο
Βασίλειο) προσφέρει διαχωρισμένες και πυκνές βλεφαρίδες και είναι κατάλληλη ακόμα και για τα πολύ ευαίσθητα μάτια. Το μαύρο μολύβι Kajal Kohl Pencil έχει μαλακή υφή για
εύκολη και πρακτική εφαρμογή στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό του βλεφάρου για ένα έντονο και σαγηνευτικό αποτέλεσμα. (ΠΛΤ 20,15 € )

Untitled 3GOLDEN BOX : ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΩΡΟ

Περιέχει: Lipfinity + Smokey Eye Drama Kit + Creme Puff Blush
Το Golden Box της Max Factor αποτελεί ένα μοναδικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα! Περιλαμβάνει τρία must-have προϊόντα της Max Factor και είναι το ιδανικό δώρο γιατί προσαρμόζεται κατάλληλα έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες όλων! Το κραγιόν Max Factor Lipfinity για λαμπερά και απαλά χείλη με έντονο χρώμα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, το Smokey Eye Drama Kit για το απόλυτο drama look και το Creme Puff Blush για να δώσει ένα έντονο λαμπερό αποτέλεσμα στα ζυγωματικά σας. Το Golden Box δημιουργείται απευθείας στο σημείο πώλησης, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε την απόχρωση που ταιριάζει στο άτομο που θα προσφέρετε αυτό το υπέροχο δώρο. (ΠΛΤ 46,00 €).

736X430 SMOKEYSMOKEY EYE MATTE DRAMA KIT

Η Max Factor παρουσιάζει τη νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, για τη δημιουργία ενός glamorous σαγηνευτικού, ματ smokey-eye look! Η νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των εμβληματικών παλετών Smokey Eye Matte Drama Kit και περιλαμβάνει 4 ματ σκιές ματιών με εναρμονισμένα και ιδιαίτερα έντονα χρώματα. Τώρα, κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει ένα εντυπωσιακό βλέμμα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα και να μετατρέψει το look της σε πρωταγωνιστή κάθε περίστασης!
Η παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit, διατίθεται σε δύο ζεστές και θηλυκές αποχρώσεις -Rich Roses και Smokey Onyx – και εγγυάται ένα πλούσιο, έντονο χρώμα στα μάτια. Η εφαρμογή είναι εύκολη και απλή χάρη στο πρακτικό, διπλής όψης σφουγγαράκι το οποίο περιέχει. Χρησιμοποιώντας τη μια του άκρη, σας επιτρέπει να επιτύχετε μια ομοιόμορφη και ακριβέστερη εφαρμογή, ενώ χρησιμοποιώντας την άλλη του πλευρά, μπορείτε να απλώσετε και να «σβήσετε» τη σκιά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Max Factor προσφέρει τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε γυναίκα σε μοναδικές, εορταστικές συσκευασίες. Ανακαλύψτε τα συλλεκτικά pochettes που περιέχουν τα bestseller προϊόντα της Max Factor για το πιο εντυπωσιακό make-up και κάντε στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους σας το πιο glamorous δώρο για τις γιορτές!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr