Τονωτική ένεση αναμένεται να δώσει στον εισερχόμενο γαμήλιο τουρισμό η συμφωνία-σταθμός που υπέγραψαν η TUI UK, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς κολοσσούς παγκοσμίως, με το BookYourWeddingDay.com, τη καινοτόμα διεθνή online πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου σε Ελλάδα και Κύπρο. Το συμβόλαιο-σταθμός μεταξύ TUI UK και BookYourWeddingDay.com έχει διάρκεια τριών ετών, με ημερομηνία έναρξης την 1η Μαρτίου 2017. Στα πλαίσια της σημαντικής αυτής συνεργασίας, η πλατφόρμα BookYourWeddingDay.com θα χρησιμοποιείται από τον Βρετανικό όμιλο ταξιδιών, ενδυναμώνοντας το γαμήλιο τουριστικό ρεύμα προς την Ελλάδα και την Κύπρο, μέσω μιας αυτοματοποιημένης και απλοποιημένης διαδικασίας.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται να συμβάλει στην περαιτέρω καθιέρωση της καινοτόμου πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com στη διεθνή τουριστική αγορά, αποτελώντας το προτιμώμενο “booking system”. Επιπλέον, η εξέλιξη αυτή δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις δύο χώρες καθώς οι κρατήσεις γάμων θα πραγματοποιούνται άμεσα, χωρίς την αναμονή εβδομάδων για την επικύρωση διαθεσιμότητας της ημερομηνίας διεξαγωγής της γαμήλιας τελετής, λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό. Παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τον ιδανικό για αυτούς χώρο, επισφραγίζοντας ειδυλλιακά μια από της σημαντικότερες ημέρες της ζωής τους. Για σκοπούς εκπαίδευσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων της TUI UK, στελέχη της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com βρίσκονται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας στην Ουαλία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την έναρξη των κρατήσεων.

Αναφερόμενη στην επίτευξη της συμφωνίας με τη TUI UK, η εμπνεύστρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμαςBookYourWeddingDay.com, κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί σταθμό-ορόσημο για την εξέλιξη της πλατφόρμας, αλλά και μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για τη σημαντικότητα και στρατηγική δυναμική που προσφέρει στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού. Η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες για τοποθέτηση της Ελλάδας στις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού. Σημαντικός αριθμός ξενοδοχείων που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα αυτό και βρίσκονται σε συνεργασία μαζί μας καθώς αναγνωρίζεται το πλεονέκτημα που προσδίδει η πλατφόρμα στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, με αλυσιδωτά οικονομικά οφέλη τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στην ευρύτερη οικονομία».

Διαβάστε περισσότερα για την καινοτόμο πλατφόρμα εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr