Μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη σεζόν έκλεισε για το Athina Luxury Suites, στον αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη! Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κόσμου, στην Καλντέρα, με θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, το ειδυλλιακό Athina Luxury Suites προσέφερε για ακόμα μία χρονιά άνεση, πολυτέλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας.

Μια ακόμα απόλυτα επιτυχημένη σεζόν έκλεισε για το Athina Luxury Suites, στον αγαπημένο προορισμό εκατομμυρίων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, τη Σαντορίνη! Σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κόσμου, στην Καλντέρα, με θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, το ειδυλλιακό Athina Luxury Suites προσέφερε για ακόμα μία χρονιά άνεση, πολυτέλεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών φιλοξενίας. Χιλιάδες επισκέπτες μοιράστηκαν μοναδικές εμπειρίες και στιγμές με φόντο το πιο διάσημο ηλιοβασίλεμα επιλέγοντας τον πολυβραβευμένο ξενοδοχειακό προορισμό του Athina Luxury Suites!

2 Athina Luxury SuitesΟι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ...Η Σαντορίνη μπορεί να είναι γνωστή ως ρομαντικός προορισμός για πολλούς λόγους, ωστόσο το Athina Luxury Suites προσθέτει έναν ακόμα για το ταξίδι σας στο μαγευτικό νησί, καθώς πλέον έχει αναγνωριστεί ως το καλύτερο ξενοδοχείο για την τέλεση γάμων στην Ευρώπη!
Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα το Athina Luxury Suites διακρίθηκε στα Haute Grandeur Global Hotel Awards ως «Best Wedding Hotel in Europe». Τα Haute Grandeur Global Hotel Awards αποτελούν μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη πρωτοβουλία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο προκειμένου να τιμήσει τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλη την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία. Η συγκεκριμένη αναγνώριση είναι ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς ότι τα αποτελέσματα προκύπτουν από την ψηφοφορία των ίδιων των επισκεπτών δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, αντί της ποσότητας των ψήφων από μια ομάδα κριτών ή το ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Haute Grandeur Global Hotel Awards και την διάκριση του Athina Luxury Suites μπείτε στο ακόλουθο link: https://hautegrandeur.com/hotels/hotel/athina-luxury-suites-2/.

Το Athina Luxury Suites θα λάβει και την σφραγίδα των World Luxury Hotel Awards!
1 Athina Luxury SuitesΤα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν την ύψιστη διάκριση στη βιομηχανία των πολυτελών ξενοδοχείων που προσφέρουν διεθνή αναγνώριση καθώς ψηφίζονται από τους επισκέπτες, τους ταξιδιώτες και τους φορείς της βιομηχανίας. Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψηφίζουν κάθε χρόνο, σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων για να επιλέξουν τους νικητές. Η συγκεκριμένη βράβευση για το Athina Luxury Suites θα ανακοινωθεί στην επίσημη τελετή των World Luxury Hotel Awards που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα World Luxury Hotel Awards και την διάκριση του Athina Luxury Suites μπείτε στο ακόλουθο link: https://luxuryhotelawards.com/hotel/athina-luxury-suites/.

Το Athina Luxury Suites είναι ο ιδανικός προορισμός για την τέλεση του γάμου σας και φυσικά για ένα αξέχαστο μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη! Ζήστε την εμπειρία της μαγευτικής Σαντορίνης στo Athina Luxury Suites.Το Athina Luxury Suites ανοίγει και πάλι για το κοινό του την Κυριακή 1 Απριλίου 2018.

Athina Luxury Suites: Δείτε το σχετικό βίντεο: https://youtu.be/aZtnQhY3qbQ

Website: www.athinasuites.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr