Το Santa Marina Beach πιστοποιήθηκε με το πρότυπο «We do local» για 4η συνεχή χρονιά

To Santa Marina Beach στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, ομίλου Cyan group of hotels, πέρασε επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου «We do local», και συγκέντρωσε 890 / 1000 βαθμούς.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του «We dο local», πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Περισσότερες πληροφορίες: http://www.wedolocal.gr/

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr