Η ταινία μικρού μήκους του ξενοδοχείου Anemos Luxury Grand Resort στα Χανιά, με τίτλο “Future Looks Bright”, απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία “Tourism Services” στην 34η απονομή των World Tourism Film Awards 2022 που διεξήχθη στη Βαλένθια της Ισπανίας. Η διεθνής αναγνώριση του “Future Looks Bright”, ήρθε ως αποτέλεσμα των μεγάλων διακρίσεων που έλαβε η ταινία, με χρυσά βραβεία, στα φεστιβάλ της διοργάνωσης CIFFT (Πορτογαλία, Ισπανία, Νότια Αφρική, Σερβία καθώς και στο Φεστιβάλ της Αμοργού στην Ελλάδα).

Με ένα ταξίδι στο χρόνο, από την Κρήτη του 1920 στο σήμερα, οι ήρωες της ρομαντικής ταινίας του Anemos Luxury Grand Resort, ανακαλύπτουν ότι οι αξίες της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Η διοίκηση του ξενοδοχείου Anemos Luxury Grand Resort, ευχαριστεί θερμά τους δημιουργούς και συντελεστές του βίντεο από την Xperience More, τη διοργάνωση CIFFT και όλους όσους συμμετείχαν στην παραγωγή του βίντεο που ανέδειξε την Κρητική φιλοξενία σε όλο τον κόσμο.

Δείτε ολόκληρη την ταινία μικρού μήκους εδώ!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr