Επισκεφθείτε τώρα το νέο Levi’s® Store στο ισόγειο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας και πιο αναγνωρίσιμα denim προϊόντα στον κόσμο. Ο χώρος διαμορφώθηκε αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά με βάση την αισθητική του χειροποίητου και του αυθεντικού που ορίζει το Levi’s® brand και σε έκταση 150 τ.μ. προσφέρει μια ενιαία εικόνα των προτάσεων για τη γυναίκα και τον άνδρα.Το νέο Levi's® Store θα λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και το Σάββατο 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Θα το βρείτε στο Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, το εκπτωτικό χωριό που προσφέρει αγαπημένα brands σε είδη μόδας, ομορφιάς και σπιτιού σε τιμές 35 – 70 % χαμηλότερες.

Επισκεφθείτε τώρα το νέο Levi's® Store στο ισόγειο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας και πιο αναγνωρίσιμα denim προϊόντα στον κόσμο. Ο χώρος διαμορφώθηκε αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά με βάση την αισθητική του χειροποίητου και του αυθεντικού που ορίζει το Levi's® brand και σε έκταση 150 τ.μ. προσφέρει μια ενιαία εικόνα των προτάσεων για τη γυναίκα και τον άνδρα.



Μια καινούρια εμπειρία στα ψώνια

Ανακαλύψτε συναρπαστικά καλοκαιρινά ρούχα σχεδιασμένα με βάση το διαχρονικό Αμερικάνικο «cool» και το πνεύμα της πρωτοπορίας που χαρακτηρίζει το Levi's® brand. Για τους άνδρες θα βρείτε skinny και tapered jeans σε ποικιλία φινιρισμάτων, denim και υφασμάτινες βερμούδες, οργανικά βαμβακερά T-shirts και τη φιλική προς το περιβάλλον Water.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου να κερδίσεις

Για τον εορτασμό των εγκαινίων του νέου καταστήματος, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουλίου όλοι όσοι επισκεφτούν το κατάστημα μπορούν, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους να λάβουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση* για ένα iconic top to toe look αξίας €300.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το κατάστημα

Το νέο Levi's® Store θα λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και το Σάββατο 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Θα το βρείτε στο Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα στο McArthurGlen Designer Outlet Athens, το εκπτωτικό χωριό που προσφέρει αγαπημένα brands σε είδη μόδας, ομορφιάς και σπιτιού σε τιμές 35 – 70 % χαμηλότερες.

*Οι όροι της κλήρωσης έχουν κατατεθεί σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και βρίσκονται αναρτημένοι στο κατάστημα για τους καταναλωτές προκειμένου να ενημερωθούν πριν τη συμμετοχή τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr