Αθήνα (26 Οκτωβρίου 2012) - Η Levi’s®, ο ηγέτης στον χώρο του jeanswear, συμμετέχει στο “Jeans are forever» fashion event στο notosgalleries Θεσσαλονίκης (Στοά Χιρς)

Πότε: 22/10- 03/11/2 012 Πού: στο notosgalleries, στη Θεσσαλονίκη (Στοά Χιρς)

Είστε γυναίκα; Τότε, το Levi's® brand σας δίνει την ευκαιρία να ξεκλειδώστε το μυστικό του τέλειου fit. Από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 03 Νοεμβρίου, στο corner της εταιρίας, fashion experts θα βρίσκονται εκεί για να σας «μετρήσουν» και να ανακαλύψετε μαζί το δικό σας τέλειο fit ανάμεσα στους 3 τύπους του Levi's® Curve ID - Slight, Demi & Bold. Το αυθεντικό denim brand διεξήγαγε τη μεγαλύτερα έρευνα στην πρόσφατη ιστορία για να ακούσει το πρόβλημα 60.000 γυναικών, σε όλο τον κόσμο, γύρω από την εφαρμογή του jean. Στο πλαίσιο αυτής της παγκόσμιας έρευνας, πραγματοποιήθηκαν 3D μετρήσεις σωματότυπων, όπου τα ευρήματα ήταν αποκαλυπτικά. Η Levi's® αναγνώρισε τρεις σαφείς σωματότυπους (Slight, Demi και Bold Curve) που αφορούν στο 80% των γυναικών παγκοσμίως. Ήταν αυτές οι ενδείξεις που οδήγησαν στη δημιουργία του Levi's® Curve ID, μιας επαναστατικής συλλογής jeans που εφαρμόζει στο σώμα σαν να φτιάχτηκε ειδικά για εσάς!

Είστε άντρας; Φέτος τον χειμώνα το Levi's® brand λανσάρει δυναμικά το tapered look, το οποίο προσφέρει μια εξαιρετικά κολακευτική εφαρμογή κάτω από τη μέση με ένα στενό προσεγμένο τελείωμα στο πόδι. Ανακαλύψετε στο corner του Levi' brand στο notosgalleries Θεσσαλονίκης, το νέο Taper fit, 508 Regular Taper αλλά και την ανατρεπτική συλλογή Levi's® Commuter series για τους πραγματικούς ποδηλάτες της πόλης, με ρούχα τεχνολογικά προηγμένα που διατηρούν την απαράμιλλη δεξιοτεχνία και καινοτομία που χαρακτηρίζει το Levi's® brand, χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr