Ο χειμώνας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, σας προτείνουμε λιοπόν να ξεκινήστε τις φετινές γιορτές με ένα ταξίδι στην Ελβετία και να επισκεφθείτε μια από τις μαγευτικές χριστουγεννιάτικες αγορές για να βρείτε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σας. Με καθημερινές πτήσεις προς Ζυρίχη και Γενεύη, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ζήσετε τη μαγευτική ατμόσφαιρα. Οι μεγάλες πόλεις μετατρέπονται σε τόπους μαγικούς, ενώ τα μικρότερα χωριά γίνονται ακόμα πιο γοητευτικά. 

Kάνοντας μια σύντομη έρευνα αγοράς, βρήκαμε τιμές πολύ ενδιαφέρουσες, όπως θα δείτε παρακάτω. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την ημερομηνία, το αν θα έχετε απλά ένα backpack ή κανονικές αποσκευές και φυσικά, η ημερομηνία που θα επιλέξετε και πόσο κοντά στις γιορτές θα είναι. Αν κανείς σκεφτεί ότι με 130 ευρώ μπορεί να βρει ένα εισιτήριο μέσα στον Δεκέμβριο, τότε πράγματι υπάρχουν ευκαιρίες. Αρκεί να ψάξει κανείς καλά!

swiss xmas genevaΖεστό κρασί, χριστουγεννιάτικη μουσική, λαμπερά φώτα και δελεαστικές μυρωδιές - τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο όμορφο από το να απολαύσετε τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μαζί με τους αγαπημένους σας σε μια από τις πολλές χριστουγεννιάτικες αγορές. Η χώρα φιλοξενεί όχι μία ούτε δύο, αλλά 18 διαφορετικές χριστουγεννιάτικες αγορές που παραπέμπουν σε παραμύθι. Μικροί και μεγάλοι, απολαμβάνουν τις γιορτές με ξεχωριστές εικόνες, γεύσεις και εκδηλώσεις. Κλείστε από τώρα τις διακοπές σας με τη SWISS, για αξέχαστες γιορτές. Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ.

swiss

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr