Κορυφαίοι ξενοδόχοι απ’ όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Grand Hyatt Athens για τα World Luxury Hotel Awards 2023, για να παρακολουθήσουν τη στέψη των νικητών από περισσότερους από 2.000 υποψηφίους σε μία τελετή υψηλού προφίλ. O παγκόσμιος θεσμός “World Luxury Hotel Awards”, τα λεγόμενα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν μια κορυφαία στιγμή για τον κλάδο. Διεξάγονται σε όλον τον κόσμο από το 2006 έχοντας στόχο να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου και τιμώνται από κορυφαίους εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Το αξιοσημείωτο επίτευγμα του Kivotos Santorini στα φετινά βραβεία, λαμβάνοντας διπλή διάκριση, ως το Καλύτερο «Luxury Design Boutique Hotel» παγκοσμίως & «Best Degustation / Tasting Menu» στη Νότια Ευρώπη για το Mavro Restaurant,  υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή όλου του Ομίλου Kivotos Hotels & Villas να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες πολυτέλειας, θέτοντας νέα πρότυπα στον κόσμο της φιλοξενίας υψηλής ποιότητας. 

KIVOTOS SANTORINI: Best Luxury Design Boutique Hotel για το 2023

KIVOTOS SANTORINI poolΤο Kivotos Santorini δεν είναι ένα ακόμη πολυτελές ξενοδοχείο, είναι ένα έργο τέχνης – γεγονός που επιβεβαιώνει η πρώτη θέση που έλαβε στην παγκόσμια κατάταξη των φετινών World Luxury Hotel Awards. Στη σκληρή αναμέτρηση με την crème de la crème της φιλοξενίας, το Kivotos Santorini, χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό και τον πολυτελή του χαρακτήρα, κέρδισε δικαιωματικά την πρώτη θέση μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, θέτοντας ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο.

Σχεδιασμένο ως ένα καταφύγιο που η όψη του θυμίζει κιβωτό, το Kivotos Santorini επαναπροσδιορίζει την πολυτελή φιλοξενία αγγίζοντας παράλληλα την ηφαιστειακή ψυχή της Σαντορίνης. Χτισμένο ψηλά στην πλαγιά του βράχου στο Ημεροβίγλι, στο πιο αποκλειστικό σημείο της καλντέρας, το Kivotos Santorini, συνδυάζει την πανοραμική θέα με τη γαλήνη και την ηρεμία. Το resort ξεχωρίζει έναντι της λευκής τοπικής γλώσσας του νησιού με τη μοναδική, ολόμαυρη αρχιτεκτονική του – μια τολμηρή και αντισυμβατική χειρονομία- εμπνευσμένη από την ηφαιστειακή γεωλογία της Σαντορίνης ως διακήρυξη της one-of-a-kind ταυτότητάς του. Επηρεασμένο από τη λάβα και το μαύρο της χρώμα μοιάζει σα να σμιλεύτηκε από το ίδιο το ηφαίστειο – σα να αποτελεί συνέχεια του.

Εξίσου μοναδικοί είναι οι χειροποίητοι εσωτερικοί χώροι των οποίων η μινιμαλιστική κομψότητα σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα συστήματα φωτισμού και ήχου επιτρέπουν στους επισκέπτες να φτιάξουν τη διάθεση της επιλογής τους. Ο σχεδιασμός του Kivotos Santorini με σαγηνευτικές «ρωγμές» σε εσωτερικούς τοίχους και οροφές, διακριτικά φωτισμένες σε ένα φάσμα εναλλασσόμενων χρωμάτων για να δημιουργούν αιθέρια ατμόσφαιρα, με ιδιωτικές πισίνες και υδρομασάζ να ξεπροβάλλουν μέσα από τον βράχο, σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες και φιλοξενία 5 αστέρων, προσφέρουν έναν πραγματικά μοναδικό προορισμό σε διεθνές επίπεδο.
Το Kivotos Santorini διαθέτει 10 exclusive επιλογές σε σουίτες και βίλες με εκπληκτική θέα, εσωτερική ή εξωτερική πισίνα, τζακούζι, αίθουσες περιποίησης, 24ωρη εξυπηρέτηση και ένα πακέτο εμπειριών, ασυναγώνιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

MAVRO RESTAURANT sunsetMAVRO RESTAURANT: Best Degustation Menu στη Νότια Ευρώπη για το 2023

Το Boutique Hotel «κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant που χαράσσει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι. Ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης «πιάνοντας» πόστο φέτος στην Καλντέρα επιμελήθηκε τα Μενού Γευσιγνωσίας του εστιατορίου που δικαίως κέρδισαν τον τίτλο των καλύτερων Degustation / Tasting Menu στη Νότια Ευρώπη. Συνδυάζοντας τον πλούτο των τοπικών υλικών με μια συνεχή γαστρονομική εξερεύνηση, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης συνδέει την καρδιά της Σαντορίνης με την παγκόσμια κουζίνα. Τα μενού γευσιγνωσίας του Mavro Restaurant κέρδισαν τους επισκέπτες σε έμπνευση, γεύση και ποιότητα. Οι σύγχρονες ανατροπές στην παραδοσιακή κυκλαδίτικη κουζίνα, η προσέγγιση βιωσιμότητας με τα πιο φρέσκα υλικά από τοπικούς παραγωγούς και το επιδέξιο μαγείρεμα στη φωτιά, μάγεψαν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς δοκιμαστές τους, τόσο με την οπτική τους γοητεία όσο και με τις απολαυστικές γεύσεις τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr