Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες με το άνοιγμα του Avocado Natural Selection. Μέσω του καταστήματος βιολογικών προϊόντων, που άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Σύρου στις 07 Σεπτεμβρίου, τα Aria Hotels επιδιώκουν να διευρύνουν την παροχή αυθεντικών ελληνικών εμπειριών επιλέγοντας να προσφέρουν εκλεκτά βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα και να αναδείξουν την πλούσια παραγωγή της χώρας μας.

Avocado Natural Selection 2Το Avocado Natural Selection, το όνομα του οποίου είναι εμπνευσμένο από το δημοφιλές για τα ιδιαίτερα οφέλη του «αβοκάντο», αποτελεί μία στρατηγικής σημασίας επένδυση που εντάσσεται στο ευρύτερο επιχειρησιακό πλάνο των Aria Hotels και στοχεύει στη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Επιπλέον, μέσω του συγκεκριμένου καταστήματος, τα Aria Hotels αποσκοπούν στην προώθηση της φιλοσοφίας του ευ ζην, της υγιεινής διατροφής και της βιώσιμης κατανάλωσης. Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες της Σύρου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ένα μεγάλο εύρος εκλεκτών βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων, προμηθευόμενα από Έλληνες παραγωγούς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels, Μάκης Πανταζάτος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το άνοιγμα του Avocado Natural Selection και για την στρατηγική επιλογή να επεκτείνουμε το εύρος δραστηριοτήτων των Aria Hotels. Το Avocado Natural Selection είναι πλήρως συνυφασμένο με τη φιλοσοφία των Aria Hotels και θεωρούμε ότι θα συμβάλλει στην παροχή ολοκληρωμένων αυθεντικών ελληνικών εμπειριών που επιδιώκουμε να παρέχουμε. Παράλληλα, μέσα από το συγκεκριμένο project, μας δίνεται η δυνατότητα να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους παραγωγούς της χώρας μας καθώς και να ενισχύσουμε την τοπική κοινωνία».

Avocado Natural Selection 4Το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο ενός νεοκλασικού κτιρίου στην Ακτή Εθνικής Αντιστάσεως 10 στην Ερμούπολη, γεγονός που το καθιστά την καλύτερη και ευκολότερη επιλογή για τις καθημερινές αγορές τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του νησιού. Οι προσεγμένες λεπτομέρειες που διακρίνουν τον εσωτερικό χώρο του «Avocado Natural Selection» έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας «φρέσκιας» ατμόσφαιρας και ενός ιδιαίτερα ευχάριστου χώρου για τους καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Avocado Natural Selection Syros (avocadobio.gr).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr