H Germanwings διακρίνεται διεθνώς για την επέκταση των δρομολογίων της. Η γερμανική αεροπορική εταιρεία έλαβε δύο βραβεία από το βρετανικό online αεροπορικό portal anna.aero
Δώδεκα βαθμοί για τη Germanwings: Οι εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας αξιολόγησαν για δέκατη φορά φέτος στοιχεία από αεροπορικές εταιρίες και αεροδρόμια της Ευρώπης. H Germanwings βραβεύτηκε σε 2 κατηγορίες από το βρετανικό online περιοδικό anna.aero.
Η γερμανική αεροπορική εταιρία κέρδισε στο διαγωνισμό των αεροπορικών εταιρειών, διαθέτοντας τους περισσότερους νέους προορισμούς στην Ευρώπη: Από τον Αύγουστο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014, η Germanwings προσέθεσε 29 νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς στο δίκτυό της – τόσους όσο καμία άλλη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη.
Η Germanwings αναδείχτηκε νικήτρια και στην κατηγορία «Αεροπορική εταιρία με τα περισσότερα νέα δρομολόγια», καθώς κατά την περίοδο Αυγούστου 2013 – Αυγούστου 2014, η εταιρία εγκαινίασε συνολικά 100 νέα δρομολόγια, επεκτείνοντας το δίκτυό της από 161 σε 261 δρομολόγια από τον Αύγουστο του 2014. Έτσι η γερμανική αεροπορική εταιρία βρίσκεται στην κορυφή της αγοράς.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr