Η WorldVentures, η Νο1 εταιρεία παγκοσμίως στην πώληση ομαδικών πακέτων ταξιδιού, που δραστηριοποιείται σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πάνω από 1.000.000 Μέλη, ανοίγει το δρόμο για ένα νέο είδος τουρισμού, τον Εθελοντικό Τουρισμό. Ανάμεσα στα εκατοντάδες DreamTrips που μπορούν να επιλέξουν τα μέλη, ο Εθελοντικός Τουρισμός κατέχει δεσπόζουσα θέση. Τα ταξίδια της WorldVentures που αφορούν στον Εθελοντικό Τουρισμό, είναι πλήρως οργανωμένα ταξίδια, που προσφέρουν στα μέλη τους μοναδικές ευκαιρίες να εμπλακούν σε εθελοντικά projects και να προσφέρουν, ομορφαίνοντας τις τοπικές κοινωνίες και δίνοντας φως στις ζωές πολλών παιδιών σε διάφορα μέρη του κόσμου με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, βάση των αναγκών της κάθε κοινωνίας.

WorldVenures Foundation lowΑπό την ίδρυση του WorldVenturesFoundation, το 2010, η WorldVentures έχει οργανώσει μια πληθώρα ταξιδιών «καλού-σκοπού» σε απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη, όπως η Αφρική, η Λατινική Αμερική και η Ασία, με έναν σκοπό: να βοηθούν τα παιδιά να έχουν ένα καλύτερο αύριο. Και αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό του Εθελοντικού Τουρισμού. Ο συνδυασμός του τουρισμού με την πολιτισμική εμβάπτιση και την κοινωνική προσφορά. Η WorldVentures μέσα από αυτά τα προγράμματα δημιουργεί κάθε χρόνο πάνω από 100 ευκαιρίες εθελοντικού τουρισμού με συνολικά πάνω από 25.000 ώρες εθελοντικής εργασίας σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Στις μέρες μας, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας και είναι πρόθυμοι να αποτελούν ουσιαστικό κομμάτι της συνολικής προσφοράς. Η έννοια της προσφοράς μεταξύ των κοινωνιών αποτελεί δομικό χαρακτηριστικό της φιλοσοφίας της WorldVentures, γεγονός που οδήγησε και στη δημιουργία του WorldVentureFoundation. WV Foundation 1 lowH WorlVentures είναι μοναδική στη δέσμευσή της να κάνει ουσιαστική αλλαγή σε διάφορα μέρη του πλανήτη παρέχοντας τη στήριξη και την ενίσχυση αξιόλογων ενεργειών, όπως την παροχή καθαρού νερού αλλά και διαπολιτισμικής επικοινωνίας και επιχειρηματικότητας στα αναπτυσσόμενα έθνη. Όλα αυτά κάνουν το WorldVenturesFoundation να διαφέρει, καθώς η προσφορά του δεν έγκειται απλά στη χρηματική συμβολή. Η σπουδαιότητα της προσφορά του WorldVenturesFoundation είναι διττή, αφού παράγει πραγματικά οφέλη για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα και προτρέπει τους ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν, να το κάνουν δημιουργικά και παραγωγικά, παρέχοντας έτσι στους μεν ένα καλύτερο μέλλον και στους δε μοναδικές βιωματικές εμπειρίες ζωής! Αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που κάνει την εταιρεία πρωτοπόρα στο αναπτυσσόμενο πεδίο του Εθελοντικού Τουρισμού, ή αλλιώς,των ομαδικών διακοπών με ένα κοινωνικό σκοπό!

Δείτε τα VOLUNTOURS πατώντας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε www.worldventures.com/el-gr, www.worldventures.com

WorldVentures:Η WorldVentures είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα το Πλάνο του Texas που δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την πώληση συνδρομών club ταξιδιών και αναψυχής, τα οποία παρέχουν ένα εύρος προϊόντων και εμπειριών. Στόχος της εταιρείας είναι να βοηθήσει Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους, Μέλη της DreamTrips, και υπαλλήλους να διασκεδάσουν, να έχουν περισσότερη ελευθερία και να εκπληρώσουν - ικανοποιήσουν τη ζωή τους. Η WorldVentures χρησιμοποιεί το επιχειρηματικό μοντέλο των άμεσων πωλήσεων για να εισχωρήσει σε αγορές με ενεργούς Αντιπροσώπους και μέλη παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το worldventures.com.

WorldVenturesFoundation: Με ποιον τρόπο θα μπορούσες να κληροδοτήσεις ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά; Είναι μία ερώτηση την οποία εμείς στη WorldVentures κάνουμε στους εαυτούς μας κάθε μέρα. Από την ιδρυτική μας πράξη το 2010 μέχρι και σήμερα έχουμε προσφέρει σε παιδιά σε όλον τον κόσμο, δουλεύοντας ομαδικά με οργανισμούς που έχουν την ίδια φιλοσοφία με τη δική μας, προκειμένου να εντοπίσουμε ανάγκες και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Η αποστολή μας έχει ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την εξέλιξη της εταιρείας. Σήμερα αγγίζουμε τις ζωές παιδιών σε παραπάνω από 40 χώρες και συνεχίζουμε να μετράμε. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε, www.worldventurefoundation.org

DreamTrips: Η DreamTrips είναι Club Ταξιδιών και Αναψυχής στην οποία τα μέλη της μπορούν και απολαμβάνουν εξιδεικευμένες ταξιδιωτικές ευκαιρίες αλλά και πολύτιμες προσφορές σε επιλεγμένα εστιατόρια, ξενοδοχεία, εκδρομές και κέντρα αναψυχής όλου του κόσμου. Η συνδρομή στην DreamTrips απευθύνεται στη μοναδική νοοτροπία του ταξιδιώτη ότι «ο καλύτερος τρόπος να βιώσεις τον κόσμο είναι μαζί με άλλους». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.dreamtrips.com/trips/?theme=voluntours

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr