Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία κρουαζιέρων, με ιταλικό στιλ και κομψότητα. Τα πλοία της κλέβουν την παράσταση από όποιο λιμάνι κι αν διαπλέουν, δαμάζοντας τα κύμματα, επιβλητικά και αγέρωχα. Στα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια 5 αστέρων, η ζωή κυλάει με διασκέδαση, άπειρες ώρες ψυχαγωγίας, χορό, εξαιρετικό φαγητό, και φυσικά, τα πλέον ενδιαφέροντα δρομολόγια. Δεκάδες είναι οι προσφορές και τα ταξίδια που θα σας μαγέψουν, σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου. Πέρα από την υπεραξία ενός τέτοιου ταξιδιού, σας περιμένει και μια μεγάλη έκπληξη!!!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ- ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!
 
Μοναδική προσφορά από την MSC Cruises για νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και 21 Οκτωβρίου, στα δρομολόγια της Μεσογείου με τα μοναδικά https://cruiseway.gr/ και MSC Magnifica ακόμα και στις εορταστικές αναχωρήσεις των Χριστουγέννων.
Επιπλέον προσθέτοντας 100€/ άτομο στην ήδη μειωμένη τιμή της κρουαζιέρας μπορείτε να έχετε πακέτο με 3 εκδρομές και την ασφάλεια MSC Covid Protection Plan με 18€/ατομο
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να κάνετε αλλαγή της κρουαζιέρας χωρίς επιβάρυνση μέχρι και 15 ημέρες πριν την αναχώρηση με νέα ημερομηνία αναχώρησης μέχρι το Δεκέμβριο του 2021.
 
Πληροφορίες: https://cruiseway.gr/

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr