Όποιος δεν έχει κάνει μια κρουαζιέρα στη ζωή του ίσως δε μπορεί να κατανοήσει πόσο εκπληκτική εμπειρία είναι, ειδικά με αυτά τα σύγχρονα αριστουργήματα της ναυσιπλοΐας, που είναι πραγματικάπλωτά ξενοδοχεία πολλών αστέρων.Τα προγράμματά τους είναι τόσο καλά μελετημένα που δεν καταλαβαίνετε καν ότι ταξιδεύετε. Πώς γίνεται αυτό; Μα είναι απλό. Το ταξίδι από τον ένα προορισμό στον άλλο γίνεται το βράδυ, ενώ εσείς απολαμβάνετε το δείπνο, τα μουσικοχορευτικά προγράμματα, τα καζίνο και τα πάρτι. Ξυπνώντας το πρωί, βρίσκεστε ήδη στον προορισμό σας και το μόνο που μένει είναι να απολαύσετε το λαχταριστό μπουφέ πρωινού και ή να επιλέξετε μια εκδρομή ή να βγείτε μόνοι για περιήγηση. Δοκιμάστε το και πιστέψτε μας... τίποτα δε συγκρίνεται με μια κρουαζιέρα!

MSC15005729.jpg

To εξειδικευμένο ταξιδιωτικό γραφείο allCruises.gr έχει να μας προτείνει εκατοντάδες προγράμματα σε όλο τον κόσμο αλλά και τις καλύτερες εταιρίες κρουαζιέρων. Η ΜSC Cruises είναι αναμφισβήτητα μια κορυφαία εταιρία κρουαζιέρων, με ιταλικό στιλ και κομψότητα. Τα πλοία της κλέβουν την παράσταση από όποιο λιμάνι κι αν διαπλέουν, δαμάζοντας τα κύμματα, επιβλητικά και αγέρωχα. Στα υπερπολυτελή κρουαζιερόπλοια 5 αστέρων, η ζωή κυλάει με διασκέδαση, άπειρες ώρες ψυχαγωγίας, χορό, εξαιρετικό φαγητό, και φυσικά, τα πλέον ενδιαφέροντα δρομολόγια. Δεκάδες είναι οι προσφορές και τα ταξίδια που θα σας μαγέψουν, σε κάθε μήκος και πλάτος της υφηλίου. Τα νέα λοιπόν είναι υπέροχα! Φέτος δύο υπέροχα πλοία της εταιρίας, το MSC LIRICA και το MSC ARMONIA, περνάνε από Πειραιά και μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε δύο εκπληκτικές κρουαζιέρες!

MSC15005855

Προτιμάτε Ανατολική ή Δυτική Μεσόγειο; Με το MSC LIRICA [7ήμερη κρουαζιέρα Άγιοι Τόποι], κάθε Δευτέρα από Πειραιά, θα επισκεφτούμε το Κουσάντασι [Τουρκία], τη Χάιφα [Ισραήλ], τη Λεμεσός [Κύπρος], τη Ρόδο και τη Σαντορίνη. Με το MSC ARMONIA [7ήμερη κρουαζιέρα Αδριατική & Αιγαίο], κάθε Πέμπτη από Πειραιά μπορείτε να επισκεφτείτε το Σπλιτ [Κροατία], τη Βενετία [Ιταλία], το Μπάρι [Ιταλία] και τη Μύκονο!

Το εσωτερικό των υπέροχων πλοίων θα σας συναρπάσσει. Εντυπωσιακά φουαγιέ, λαμπερά καταστήματα, εκπληκτικά μπαρ και εστιατόρια, πολυτελές θέατρο και συναρπαστικές πισίνες και νεροτσουλήθρες είναι μόνο μερικές από τις φανταστικές εγκαταστάσεις που θα χαρείτε απολαμβάνοντας το ταξίδι σας. Όσο για το service, πραγματικά οι άνθρωποι του πλοίου θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να έχετε τη μέγιστη εξυπηρέτηση.

IMG 20220627 112409Για το φετινό καλοκαίρι λοιπόν, αλλά και τους φθινοπωρινούς μήνες, η επιλογή είναι μία... Κρουαζιέρα!!!

Δείτε όλα τα προγράμματα και τις τιμές/ προσφορές, πατώντας το σύνδεσμο allCruises.gr, για να κατευθυνθείτε στην πλέον εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων στο χώρο της κρουαζιέρας ανά την υφήλιο! Η Ελένη κι ο Μιχάλης, μαζί με τους συνεργάτες τους, θα ακούσουν τις προτιμήσεις σας, θα σας προτείνουν ό,τι καλύτερο για εσάς και όλη την οικογένεια και θα σας εκπλήξουν με πολλές προσφορές και προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Εναλλακτικά, καλέστε στο 211-7507777 για να συνομιλήσετε μαζί τους. 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr