Aν νομίζετε ότι το καλοκαίρι τελείωσε, τότε καιρός είναι να το ξανασκεφτείτε. Τι θα σας πείσει; Δύο Λέξεις! Costa Deliziosa!!! Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της Costa Cruises ξεκινάει από το μήνα αυτό τις κρουαζιέρες του από τον Πειραιά, προσφέροντας ένα εξαιρετικό δρομολόγιο σε υπέροχους προορισμούς. Δείτε ημερομηνίες και σούπερ τιμές και ετοιμάστε τις αποσκευές σας! Οι διακοπές δεν τελειώνουν ποτέ!

Είμαστε πολύ τυχεροί που από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά και θα επισκέπτεται τα λιμάνια Μπάρι & Τεργέστη στην Ιταλία, Σπλίτ Κροατίας, Κότορ Μαυροβουνίου, Κατάκολο Ελλάδας, όπου θα απολαύσετε εκδρομές και περιπάτους γεμάτους ιστορία, πολιτισμό, υπέροχη φύση και μοναδικά αξιοθέατα.

Kotor MontenegroΟι προγραμματισμένες αναχωρήσεις του είναι 22, 29 Οκτωβρίου5, 12, 19, 26 Νοεμβρίου, 3, 10, 23, 30 Δεκεμβρίου. Η κρουαζιέρα διαρκεί 7 νύχτες, και οι τιμές ξεκινούν από 339€/ άτομο [εσωτερική καμπίνα 26/ 11], ενώ υπάρχουν διαφορετικές τιμές και προσφορές σε κάθε αναχώρηση! 

Θα απολαύσετε μπάνιο & χαλάρωση σε 7 πισίνες και υδρομασάζ, θα δοκιμάσετε μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις σε 5 εστιατόρια και snack bars, και θα διασκεδάσετε σε 12 υπέροχα διακοσμημένα μπαρ και σαλόνια, που κατανέμονται σε διάφορα επίπεδα του πλοίου.

Σε κάθε λιμάνι θα σας περιμένει και μια νέα ανακάλυψη, είτε κάνοντας περιπάτους στο μαγευτικό Σπλιτ, είτε περιδιαβαίνοντας τα στενά της καστροπολιτείας του Κότορ, είτε απλά αναπνέοντας τον ιταλικό αέρα, στο Μπάρι και την Τεργέστη! Οι έμπειροι διοργανωτές τοπικών εκδρομών θα σας προτείνουν πολλές εκδρομές σε κάθε προορισμό και ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τα ενδιαφέροντά σας, θα βρείτε την πλέον κατάλληλη.

Split XXL 870x400Μην το σκέπτεστε καθόλου! Η κρουαζιέρα είναι μια εμπειρία μοναδική, που όποιος τη ζει μετά την αναζητά ξανά και ξανά. Καλέστε τα εξειδικευμένα στελέχη της allcruises.gr, στο τηλέφωνο 211 750 77 77 και ζητήστε όλα τα προγράμματα αλλά και πρακτικές συμβουλές για το ταξίδι σας. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εταιρία COSTA CRUISES, ακουλουθήστε τον σύνδεσμο για να τη γνωρίσετε καλύτερα, όπως ακριβώς τη γνωρίζουν οι ειδικοί στις κρουαζιέρες! 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr