Απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Ανόβερο με τη GermanwingsΗ Germanwings επεκτείνει την προσφορά της προς τους εκλεκτούς πελάτες της, προσθέτοντας ένα νέο δρομολόγιο στις προγραμματισμένες πτήσεις της. Σε λιγότερο από πέντε μήνες, το Ανόβερο, πρωτεύουσα του Ομόσπονδου κρατιδίου της Γερμανίας, στην Κάτω Σαξονία, θα συνδέεται απευθείας με τη μεγαλύτερη πόλη της Βορείου Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη.

Η έναρξη της απευθείας σύνδεσης έχει προγραμματιστεί για τις 5 Μαΐου 2013, συνδέοντας τις δύο σημαντικές πόλεις με μία πτήση την εβδομάδα. Η πτήση αναχώρησης από Ανόβερο θα είναι την Κυριακή το πρωί, στις 10.10, με ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη στις 13:40. Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 14:20 από Θεσσαλονίκη και θα προσγειώνεται στο Ανόβερο στις 16:00.

Με πληθυσμό 522.686 κατοίκους (στοιχεία 31 Δεκ. 2010) το Ανόβερο αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο της Βόρειας Γερμανίας, που φημίζεται για τη φιλοξενία πολλών εμπορικών εκθέσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, όπως το Hanover Fair και η CeBIT.

Έτσι, οι Έλληνες επιχειρηματίες ταξιδιώτες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψουν με τη δημοφιλή χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, σε έναν από τους σημαντικότερους κόμβους της Γερμανίας, συνδυάζοντας το επαγγελματικό ταξίδι με ένα χαλαρωτικό διάλειμμα αναψυχής.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr