Δρομολόγια ΤΡΑΙΝΟΣΕ λεωφορείων για τη Σόφια και το Πλόβντιβ ΒουλγαρίαςΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με λεωφορεία προς και από Βουλγαρία. Επικοινωνήσαμε με το Γραφείο Έκδοσης Εισιτηρίων στη Θεσ/νίκη και συγκεντρώσαμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τις τιμές. Αν και παραθέτουμε τους πίνακες που έχουν αναρτηθεί από την εταιρία, ωστόσο απαραίτητη είναι η τηλεφωνική σας επικοινωνία, ώστε να επιβεβαιώσετε τα ωράρια αναχωρήσεων και επιστροφής!

Συγκεκριμένα προσφέρονται συνδέσεις με τη διεθνή λεωφοριακή γραμμή, στα δρομολόγια:

• Θεσσαλονίκη - Σόφια

• Θεσσαλονίκη - Σόφια - Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη)

Η αναχώρηση των λεωφορείων γίνεται κάθε μέρα στις 08.00 το πρωί. Εντός Βουλγαρίας πραγματοποιούνται 3 στάσεις, η πρώτη στην πόλη Μπλαγκόεβγκραντ (4 ώρες από Θεσ/νίκη, 100 χλμ. από Σόφια), όπου φτάνουμε κατά τις 12.00. Η δεύτερη στάση είναι στη Σόφια (υπολογίστε από Θεσ/νικη περίπου 5,5 ώρες ταξίδι) και τρίτη στάση στη Φιλιππούπολη (από Θεσ/νίκη περίπου 7,5 ώρες).

Ταξιδιωτικά Έγγραφα

Μπορείτε να ταξιδέψετε και με ταυτότητα (νέου και παλαιού τύπου) και με διαβατήριο.

Τιμές:

• Ενήλικας: €25/ απλή μετάβαση ή €40 με επιστροφή (ανοικτές ημερομηνίες για 6 μήνες)

• Νεανικό 13-26 ετών, €20/ απλή μετάβαση ή €33 με επιστροφή

• Παιδικό 4-12 ετών, 50% έκπτωση, δηλ. €13/ απλή μετάβαση και €20 με επιστροφή.

Χρήσιμη συμβουλή για ταξιδιώτες από Αθήνα

Παίρνετε το βραδινό τρένο των 23.00 για Θεσ/νίκη, όπου θα φτάσετε νωρίς το πρωί (κατά τις 06.30) και το γραφείο είναι ανοικτό για να μετεπιβιβαστείτε απευθείας στα λεωφορεία προς Βουλγαρία.

Για κρατήσεις θέσεων: Γραφείο Έκδοσης Θεσσαλονίκης, τηλ. 2310 599100

Πληροφορίες (06.30-22.30) ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θεσ/νίκη: 2310 599421Με λεωφορεία της Trenose στη Βουλγαρία. Δρομολόγια, Πληροφορίες, Τηλέφωνα ΚρατήσεωνΜε λεωφορεία της Trenose στη Βουλγαρία. Δρομολόγια, Πληροφορίες, Τηλέφωνα Κρατήσεων

Πληροφορίες/ πηγή: http://www.trainose.gr/content/diethneis-leoforeiakes-grammes

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr