Οικονομικό εισιτήριο αποκλειστικά μέσω internetΚαινοτομία αποτελεί η καθιέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ειδικών τιμολογιακών προσφορών για εισιτήρια απλής διαδρομής με αμαξοστοιχίες Intercity, αποκλειστικά και μόνο με κράτηση μέσω διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων Β' θέσης: στην τιμή των 9 €, στην τιμή των 19 €, στην τιμή των 29 € και εφόσον πρόκειται για εισιτήριο Α' θέσης στην τιμή των 39 €.

Στις παραπάνω προσφορές δεν εφαρμόζονται επιπλέον μειώσεις.

Αναζητήστε μέσα από το webticketing το δρομολόγιο που σας εξυπηρετεί, δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και κάντε άμεσα κράτηση.

Οικονομικό εισιτήριο αποκλειστικά μέσω internet

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

Από 3ης Οκτωβρίου ισχύουν οι παρακάτω αλλαγές στην έκδοση και χρήση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων:

• Τα εισιτήρια προσφοράς 9 € και 19 € δεν είναι ακυρώσιμα και δεν γίνεται γι' αυτά καμία τροποποίηση ημερομηνίας και ώρας ταξιδίου

Για τις ακυρώσεις των υπόλοιπων τίτλων μεταφοράς ισχύουν οι εξής κανόνες:

• Από 0 μέχρι 24 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας καθώς και μετά την αναχώρηση αυτής θα χάνετε το αντίτιμο του τίτλου μεταφοράς σας

• Από 24 μέχρι 48 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, σας επιστρέφεται με «κουπόνι ταξιδίου» το 50% της συνολικής αξίας του τίτλου μεταφοράς σας

• Για ακύρωση που γίνεται σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 48 ώρες πριν την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας, σας επιστρέφεται με «κουπόνι ταξιδίου» το 100% της συνολικής αξίας του τίτλου μεταφοράς σας.

Οικονομικό εισιτήριο αποκλειστικά μέσω internet

•Το «κουπόνι ταξιδίου» ισχύει για 6 μήνες από την ημερομηνία έκδοσής του, δεν είναι τίτλος μεταφοράς και ανταλλάσσεται (στο αντίτιμο που αναγράφεται σε αυτό) με τον τίτλο μεταφοράς που επιθυμείτε, για επόμενο ταξίδι σας.

Πηγή: TRENOSE (http://www.trainose.gr/)

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr