Ετοιμαστείτε για το ομορφότερο Πάσχα της ζωής σας, επιλέγοντας την 3/4ήμερη Πασχαλινή κρουαζιέρα "Εικόνες Αιγαίου" με το Celestyal Majesty της Celestyal Cruises. Μέσα από μαγευτικές διαδρομές και εικόνες, θα απολαύσουμε τη Μύκονο, τη Σάμο, το Κουσάντασι και την Πάτμο! Η τιμή ξεκινά από 329 ευρώ το άτομο σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα!

Αναχωρούμε από το λιμάνι του Πειραιά Μεγ. Παρασκευή όπου το απόγευμα θα είμαστε στην κοσμοπολίτικη Μύκονο για την ακολουθία του Επιταφίου. Το πρωινό του Μεγ. Σαββάτου επιλέξτε το λιμάνι σας αν θα είναι η Σάμος ή το Κουσάντασι. Όποια και αν είναι η επιλογή σας θα περάσετε όμορφες στιγμές καθώς και τα δύο λιμάνια έχουν το δικό τους χαρακτήρα. Αργά το απόγευμα το πλοίο μας θα φτάσει στο νησί της Αποκάλυψης την πανέμορφη Πάτμο. Το πλοίο μας θα παραμείνει μέχρι αργά για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ανάσταση του Κυρίου μας.
αμέσως μετά θα ακολουθήσει το εορταστικό δείπνο επάνω στο πλοίο με τις παραδοσιακές γεύσεις της ημέρας.Κυριακή του Πάσχα!!! Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Δεν υπάρχει ποιο όμορφη επιλογή από το να γιορτάσουμε το Πάσχα στη Σαντορίνη. Όλη η ημέρα είναι στη διάθεσή σας για να την απολαύσετε και να ξεκουραστείτε.Το βράδι θα αρχίσουμε την επιστροφή μας προς το λιμάνι του Πειραιά γεμάτοι υπέροχες εικόνες και αναμνήσεις από την Πασχαλινή Κρουαζιέρα μας!!!
Διαθέσιμες καμπίνες σε όλες τις κατηγορίες, όπως επίσης τρίκλινες και τετράκλινες καμπίνες.

Και μην ξεχάσετε ότι φέτος, μια ακόμη εταιρία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία, η MSC Cruises, κάνει ακόμα πιο δυνατή την παρουσία της με επιβίβαση από το λιμάνι του Πειραιά και για πρώτη φορά από το λιμάνι του Ηρακλείου.Το πολυτελές και πλήρως ανακαινισμένο MSC Lirica θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες από το Ηράκλειο προς τα λιμάνια της Αδριατικής και του Αιγαίου κάθε Τρίτη από τις 19/6 έως 23/10 και οι τιμές για τις εσωτερικές καμπίνες αρχίζουν από 599 €.Το πολυτελές MSC Poesia θα αναχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά κάθε Τετάρτη από τις 6/6 έως 3/10 και οι τιμές για τις εσωτερικές καμπίνες αρχίζουν από 619 €.Το πολυτελές MSC Musica θα αναχωρεί και αυτό από το λιμάνι του Πειραιά κάθε Πέμπτη από τις 7/6 έως 4/10 και οι τιμές για τις εσωτερικές καμπίνες αρχίζουν από 619 €.

Παρακάτω θα δείτε μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις. Για πληροφορίες, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δίνοντάς μας στοιχεία επικοινωνίας, ονοματεπώνυμο και το όνομα της κρουαζιέρας που σας ενδιαφέρει.

cruise4

cruise5

cruise6

cruise2

cruise1

cruise3

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr