CLUB MED II: Πλωτό resort για VIP κρουαζιέρες

Καλωσήρθατε στο Club Med 2, ένα υπέροχο ιστιοφόρο 194 μέτρων, που κάθε καλοκαίρι ξεκινά ένα deluxe ταξίδι στα νερά της Μεσογείου. Το πεντακάταρτο ιστιοφόρο, σχεδιασμένο από τη Sophie Jacqmin ανήκει στην κατηγορία των Club Med 5 Τριαινών.

Λέξεις κλειδιά: άνεση και εκλεπτυσμένο περιβάλλον, με διαμονή σε 10 υπέροχες σουίτες 115 τετρ. μ., εντυπωσιακά καταστρώματα, αθλητικούς χώρους, γκουρμέ εστιατόρια (2) και πλήρωμα 200 ατόμων, προσφέρει πρώτης τάξης διακοπές, σε ένα πλωτό θέρετρο πολυτελείας. Με θέα στο πέλαγος, το πλήρως ανακαινισμένο Spa υπόσχεται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Ένα πλωτό θέρετρο με την υπογραφή Club Mediterannee, με όλες τις ιδιαίτερες all- inclusive υπηρεσίες, με πλήρη διατροφή από διακεκριμένους σεφ σε buffets και A La carte εστιατόρια, πλήθος δραστηριοτήτων και sports.

CLUB MED II: Πλωτό resort για VIP κρουαζιέρες

Stay... Το εντυπωσιακό ιστιοφόρο έχει δυναμικότητα 372 επιβατών και δέχεται παιδιά άνω των 8 ετών, σε 186 πλήρως ανακαινισμένες καμπίνες ● 55 Club Cabins στο B deck (κατώτερο κατάστρωμα) ● 67 Club Cabins στο C deck (μεσαίο κατάστρωμα) ● 48 Club Cabins και 10 σουίτες στο D deck (άνω κατάστρωμα) ● 5 Deluxe Cabins στο F deck (μπροστινό μέρος του πλοίου).

Enjoy... Το εστιατόριο "Méditerranée", στο deck G, με πρωτοποριακή γαστρονομία και εξωτική τοπική κουζίνα, πανοραμική βεράντα για πρωινό, γεύμα ή δείπνο. Το βράδυ, στο εστιατόριο το φαγητό είναι a la carte. Το δεύτερο εστιατόριο, "Magellan", βρίσκεται στο deck E και προσφέρει δείπνο από Γαλλική κουζίνα, αλλά και σπάνιες εξωτικές προτάσεις του σεφ. Ποτά, αναψυκτικά, κοκτέιλ, open bar, όλη την ημέρα, και τη νύχτα, αλλά και στη disco, ρέουν άφθονα. Περιλαμβάνονται στην τιμή το νερό (μικρό μπουκάλι εμφιαλωμένο), σόδα, χυμοί φρούτων, ζεστά ροφήματα όπως τσάι, σοκολάτα, καφές, καπουτσίνο, τοπικά ποτά και λικέρ, κρασιά, αλκοολούχα και μη αλκοολούχα κοκτέιλ και τοπική σαμπάνια από τις 18.00. Δεν περιλαμβάνονται τα premium ουίσκι, άνω των 15 ετών.

CLUB MED II: Πλωτό resort για VIP κρουαζιέρες

Relax... Το μπαρ Pacific στο E deck είναι ανοικτό όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας κάθε βράδυ. Ένα ποτό καλωσορίσματος προσφέρεται σύμφωνα με το έθιμο από τον Καπετάνιο, την ημέρα της έναρξης της κρουαζιέρας. Όσο για τα σπορ, θα πάρετε δωρεάν μαθήματα Aquadynamic, Club Med Gym® Cardio training, Pilates, Waterskiing, Wakeboarding, Kayak και Snorkeling. Kαι το σημαντικότερο, τα μαθήματα είναι δωρεάν από ειδικούς εκπαιδευτές...

Διάρκεια: Οι κρουαζιέρες είναι διάρκειας 3-4-6-7-8 –11-14 νυχτών, ανάλογα με το πρόγραμμα και τα δρομολόγια.

Πληροφορίες και κρατήσεις: CLUB MED, Τμήμα Κρατήσεων, τηλ. 210-9947300-308

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr