valentinespecial nl uk ukΗ Swiss International Air Lines θα προσθέσει μία νέα απευθείας καθημερινή πτήση από Ζυρίχη για Πεκίνο από τον Φεβρουάριο 2012. Επίσης θα αυξήσει την διαθεσιμότητα της προς τον Β. Ατλαντικό με ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος από Ζυρίχη για Νιούαρκ. Η SWISS ακόμα επεκτείνει το δίκτυο της από τη Γενεύη προσθέτοντας τη Νίκαια και αυξάνοντας τις συχνότητες της προς Μαδρίτη, Μόσχα και Λονδίνο (City).

H SWISS λοιπόν εισαγάγει μία νέα πτήση από Ζυρίχη προς Πεκίνο ξεκινώντας από τις 11 Φεβρουαρίου 2012. Η νέα αυτή σύνδεση προς την πρωτεύουσα της Κίνας σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών της SWISS στην συνεχώς αυξανόμενη Κινεζική αγορά, μία εξέλιξη που άρχισε με την προσθήκη της Σαγκάη τον Μάιο 2008.

Το Πεκίνο και η Σαγκάη είναι δύο από τα πιο σημαντικά επιχειρηματικά κέντρα στην Κίνα. Η SWISS εξυπηρετεί επίσης και μία 3η Κινεζική πόλη το Χονγκ Κονγκ.

Η SWISS θα τροποποιήσει ακόμα την σύνδεση της από Ζυρίχη για Νιούαρκ η οποία πραγματοποιείται σήμερα με ένα all-business-class PrivatAir Boeing 737. Από τις 31 Μαρτίου 2012 η καθημερινή σύνδεση αυτή θα γίνεται με δικό της αεροσκάφος με τρεις κατηγορίες θέσεων στην καμπίνα και ουσιαστικά αυξανόμενη χωρητικότητα.

Νέο δίκτυο από την Γενεύη

Η SWISS επίσης ενδυναμώνει τη θέση της στην αγορά της Γενεύης μεγαλώνοντας το δίκτυο της και προσθέτοντας περισσότερες συχνότητες σε ήδη υπάρχουσες συνδέσεις. Η Νίκαια θα προστεθεί στο δίκτυο λοιπόν από τις 10 Φεβρουαρίου 2012 και θα πραγματοποιείται από αεροσκάφος τύπου Airbus A319. Μία νέα 3η καθημερινή πτήση θα προστεθεί από Γενεύη προς Μαδρίτη από τις 10 Φεβρουαρίου 2012.

Στο σύντομο μέλλον η SWISS θα προσθέσει μία 2η καθημερινή πτήση από Γενεύη προς Μόσχα από τις 16 Δεκεμβρίου και η σύνδεση μεταξύ Γενεύης και Λονδίνου (City) θα αυξηθεί από 4 σε 5 καθημερινές στα χειμερινά δρομολόγια ξεκινώντας από τις 31 Οκτωβρίου. Ενώ την ίδια ημερομηνία θα διακοπεί η καθημερινή σύνδεση Γενεύη-Βουδαπέστη, αλλά οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν την Ουγγρική πρωτεύουσα μεταξύ τριών καθημερινών πτήσεων από τη Ζυρίχη.

Τέλος η SWISS θα αλλάξει προσωρινά τα δρομολόγια της από Αθήνα προς Γενεύη, μειώνοντας τις συχνότητες από 2 σε 1 καθημερινά για μερικές εβδομάδες στη διάρκεια του χειμώνα. Από το Φεβρουάριο 2012 όμως η Γενεύη θα εξυπηρετείται και πάλι με δύο πτήσεις την ημέρα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr