Η Lufthansa απλοποιεί ακόμη περισσότερο την διαδικασία check-in των αποσκευών. Εφ’ εξής, οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Μονάχου μπορούν οι ίδιοι να πραγματοποιούν το check in των αποσκευών τους. Νέα μηχανήματα baggage drop off κατευθύνουν τους επιβάτες πώς να παραδώσουν με λίγα και απλά βήματα τις αποσκευές τους. Ήδη λειτουργούν έξι νέας γενιάς μηχανήματα στο νότιο άκρο του Terminal 2 ενώ θα προστεθούν άλλα 13 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δύο μηχανήματα self service check in αποσκευών λειτουργούν δοκιμαστικά και στη Φρανκφούρτη, ενώ θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση μέχρι τα τέλη του ερχόμενου χρόνου συνολικά 16 μηχανήματα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας. Ήδη από το 2011, 95.000 επιβάτες έχουν δοκιμάσει τα μηχανήματα baggage drop off. Φυσικά, όσοι εκ των επιβατών ζητούν βοήθεια ή επιθυμούν να παραδώσουν ογκώδη αντικείμενα, μπορούν να χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα check in counters.Η Lufthansa απλοποιεί ακόμη περισσότερο την διαδικασία check-in των αποσκευών. Εφ' εξής, οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Μονάχου μπορούν οι ίδιοι να πραγματοποιούν το check in των αποσκευών τους. Νέα μηχανήματα baggage drop off κατευθύνουν τους επιβάτες πώς να παραδώσουν με λίγα και απλά βήματα τις αποσκευές τους.

Ήδη λειτουργούν έξι νέας γενιάς μηχανήματα στο νότιο άκρο του Terminal 2 ενώ θα προστεθούν άλλα 13 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δύο μηχανήματα self service check in αποσκευών λειτουργούν δοκιμαστικά και στη Φρανκφούρτη, ενώ θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση μέχρι τα τέλη του ερχόμενου χρόνου συνολικά 16 μηχανήματα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας.

Ήδη από το 2011, 95.000 επιβάτες έχουν δοκιμάσει τα μηχανήματα baggage drop off. Φυσικά, όσοι εκ των επιβατών ζητούν βοήθεια ή επιθυμούν να παραδώσουν ογκώδη αντικείμενα, μπορούν να χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα check in counters.

Υπηρεσία επιβίβασης για premium επιβάτες στις ευρωπαϊκές πτήσεις της Lufthansa

Οι επιβάτες First και Business Class της Lufthansa, τα μέλη HON Circle, Senators, καθώς και κάτοχοι της Star Alliance Gold Card μπορούν να επιβιβάζονται πριν από όλους τους επιβάτες στα ευρωπαϊκά δρομολόγια. Η εξατομικευμένη υπηρεσία επιβίβασης κατά προτεραιότητα, η οποία τελεί υπό την επίβλεψη ενός υπαλλήλου της εταιρίας στην πύλη επιβίβασης, επιτρέπει στις παραπάνω κατηγορίες premium πελατών να επιβιβάζονται στο αεροσκάφος αμέσως μετά τις οικογένειες με παιδιά ή τους επιβάτες που χρήζουν ειδικής βοήθειας. Εν συνεχεία, οι premium πελάτες έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να αποθηκεύσουν τις χειραποσκευές τους ή να τακτοποιηθούν στο κάθισμά τους. Η νέα υπηρεσία έχει ήδη δοκιμαστεί σε πολλά δρομολόγια και παρέχεται σε όλες τις ευρωπαϊκές πτήσεις.

Η Lufthansa απλοποιεί ακόμη περισσότερο την διαδικασία check-in των αποσκευών. Εφ’ εξής, οι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Μονάχου μπορούν οι ίδιοι να πραγματοποιούν το check in των αποσκευών τους. Νέα μηχανήματα baggage drop off κατευθύνουν τους επιβάτες πώς να παραδώσουν με λίγα και απλά βήματα τις αποσκευές τους. Ήδη λειτουργούν έξι νέας γενιάς μηχανήματα στο νότιο άκρο του Terminal 2 ενώ θα προστεθούν άλλα 13 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Δύο μηχανήματα self service check in αποσκευών λειτουργούν δοκιμαστικά και στη Φρανκφούρτη, ενώ θα λειτουργούν σε καθημερινή βάση μέχρι τα τέλη του ερχόμενου χρόνου συνολικά 16 μηχανήματα στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας. Ήδη από το 2011, 95.000 επιβάτες έχουν δοκιμάσει τα μηχανήματα baggage drop off. Φυσικά, όσοι εκ των επιβατών ζητούν βοήθεια ή επιθυμούν να παραδώσουν ογκώδη αντικείμενα, μπορούν να χρησιμοποιούν τα συνηθισμένα check in counters.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr