Στο μέλλον η Germanwings θα είναι ακόμη πιο γενναιόδωρη με τις αποσκευές των επιβατών της:  Εφ εξής, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο βάρους πρώτης αποσκευής, από 20 σε 23 κιλά.  Μάλιστα, στους ναύλους "Best" και "Flex" η αποσκευή περιλαμβάνεται δωρεάν, ενώ στο ναύλο "Basic" οι πελάτες θα πληρώνουν 10 ευρώ για κάθε αποσκευή που θα δηλώνεται online. Κάθε επιπλέον αποσκευή που θα παραδίδεται για check in θα κοστίζει έως και 70 ευρώ για βάρος μέχρι 23 κιλά. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα κόστους συγκριτικά με το ισχύον σύστημα. Ιδιαίτερα επωφελούνται οι επιβάτες με μικρά παιδιά. Πλέον ισχύουν και για τα νήπια/ βρέφη  οι ίδιοι κανονισμοί που ισχύουν για τους ενήλικες! Μάλιστα, η  Germanwings μεταφέρει δωρεάν ένα καροτσάκι μωρού ή ένα ταξιδιωτικό κρεβατάκι.Η Germanwings απλοποίησε την πολιτική μεταφοράς αποσκευών και είναι ακόμη πιο γενναιόδωρη!!! Αύξηση του επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών από 20 σε 23 κιλά/άτομο. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της νέας διαδικασίας...

Στο μέλλον η Germanwings θα είναι ακόμη πιο γενναιόδωρη με τις αποσκευές των επιβατών της: Εφ εξής, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία αυξάνει το επιτρεπόμενο όριο βάρους πρώτης αποσκευής, από 20 σε 23 κιλά. Μάλιστα, στους ναύλους "Best" και "Flex" η αποσκευή περιλαμβάνεται δωρεάν, ενώ στο ναύλο "Basic" οι πελάτες θα πληρώνουν 10 ευρώ για κάθε αποσκευή που θα δηλώνεται online.

Κάθε επιπλέον αποσκευή που θα παραδίδεται για check in θα κοστίζει έως και 70 ευρώ για βάρος μέχρι 23 κιλά. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα κόστους συγκριτικά με το ισχύον σύστημα.

Ιδιαίτερα επωφελούνται οι επιβάτες με μικρά παιδιά. Πλέον ισχύουν και για τα νήπια/ βρέφη οι ίδιοι κανονισμοί που ισχύουν για τους ενήλικες! Μάλιστα, η Germanwings μεταφέρει δωρεάν ένα καροτσάκι μωρού ή ένα ταξιδιωτικό κρεβατάκι.

Ακόμη και για τις βαριές αποσκευές, θα χρησιμοποιείται ένα καινούριο, πιο απλοποιημένο σύστημα: Για μέγιστο επιτρεπόμενο όριο βάρους ανά αποσκευή τα 32 κιλά, η πρώτη αποσκευή θα χρεώνεται με 50 ευρώ επιβάρυνση και όλες οι επιπλέον αποσκευές με 30 ευρώ.

Πέρα από τις αποσκευές που θα τσεκάρονται, η Germanwings επιτρέπει, ως είθισται, μια δωρεάν χειραποσκευή για κάθε επιβάτη. Αυτή η χειραποσκευή δε θα πρέπει να υπερβαίνει τις διαστάσεις 55 εκ. x 40 εκ. x 20 εκ. και βάρος 3,5 κιλά περίπου.

Το απλουστευμένο αυτό μοντέλο τιμολόγησης προσφέρει όσο το δυνατό μεγαλύτερη σύγκλιση με την καθιερωμένη πολιτική μεταφοράς αποσκευών των υπόλοιπων αεροπορικών εταιριών του Lufthansa Group.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr