Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές. Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.Η Etihad Airways αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές. Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Στις κορυφαίες στιγμές των αθλητικών μεταδόσεων συμπεριλαμβάνονται οι 3 αγώνες της 1ης σεζόν του F1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix που διεξήχθησαν αρχές Νοεμβρίου ,το Yas Marina Circuit, το US Grand Prix που θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, και το Grand Prix Βραζιλίας την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.

Οι επιβάτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις κορυφαίες ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις του Νοεμβρίου όπως τους τελικούς του ATP World Tour, την Αγγλική Premier League, την Γερμανική Bundesliga,καθώς και την Euroleague στο μπάσκετ.

Οι πιο σημαντικές αθλητικές καλύψεις θα συνεχιστούν και το 2014 και θα περιλαμβάνουν το Australian Open, το French Open, και το US Open στα πρωταθλήματα τένις, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το Masters της Augusta και το Ryder Cup στο γκολφ, και το FIFA World Cup της Βραζιλίας.

O κ. Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, πρόσθεσε: «Η ψυχαγωγία εν ώρα πτήσης αποτελεί βασικό κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας και η διάθεση 8 ζωντανών καναλιών όπως το Sky News Arabia, το CNN και το BBC, καθώς και το κορυφαίο παγκόσμιο θέαμα του Sport 24, θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις πτήσεις της Etihad Airways».

Τα 8 ειδησεογραφικά και αθλητικά κανάλια θα είναι διαθέσιμα σε 21 αεροσκάφη της Etihad Airways μέχρι τις 7 Νοεμβρίου και σε 37 αεροσκάφη μεγάλης ατράκτου μέχρι το τέλος του 2014.

Sports Calendar → click here

Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές. Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr