Σημαντική ανακοίνωση. Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των επιβατικών και εμπορευματικών πτήσεών της προς την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη.Η ανακοίνωση έρχεται ως αποτέλεσμα της έλλειψης ασφάλειας και των λειτουργικών προκλήσεων που παρατήρησε η αεροπορική εταιρεία τους τελευταίους μήνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Η Etihad Airways ενημερώνει επί του παρόντος τους επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδέψουν προς την Τρίπολη και όσους ενδιαφέρονται για μεταφορά φορτίων για την προσωρινή διακοπή των πτήσεων και αναλαμβάνει την οικονομική αποζημίωση.Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των επιβατικών και εμπορευματικών πτήσεών της προς την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη. Η ανακοίνωση έρχεται ως αποτέλεσμα της έλλειψης ασφάλειας και των λειτουργικών προκλήσεων που παρατήρησε η αεροπορική εταιρεία τους τελευταίους μήνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ο Captain Richard Hill, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Etihad Airways,δήλωσε σχετικά: «Μετά λύπης μας αποφασίσαμε την προσωρινή διακοπή των πτήσεων στη Τρίπολη. Καθώς η ασφάλεια και η προστασία των επιβατών, των εργαζομένων και των περιουσιακών μας στοιχείων παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητα μας, εκτιμήσαμε την παρούσα κατάσταση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης και καταλήξαμε πως δεν τηρείται το απαραίτητο επίπεδο ασφαλούς λειτουργίας που απαιτείται στις πτήσεις της Etihad Airways. Τη στιγμή που θα είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο θα συνεχίσουμε τα δρομολόγια από και προς την πρωτεύουσα της Λιβύης».

Η Etihad Airways ενημερώνει επί του παρόντος τους επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδέψουν προς την Τρίπολη και όσους ενδιαφέρονται για μεταφορά φορτίων για την προσωρινή διακοπή των πτήσεων και αναλαμβάνει την οικονομική αποζημίωση. Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε τις πτήσεις προς την Τρίπολη στις 17 Ιανουαρίου 2012.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr