Πτήσεις προς Σάο Πάολο με την EtihadΑπό 1η Αυγούστου 2013 η Etihad Airways θα πραγματοποιεί καθημερινές πτήσεις Άμπου Ντάμπι – Σάο Πάολο, αυξάνοντας τη συχνότητα του δρομολογίου που επί του παρόντος πραγματοποιείται τρεις φορές εβδομαδιαίως.

Οι πτήσεις της Etihad Airways προς το Σάο Πάολο, τον πρώτο προορισμό της εταιρείας στη Ν. Αμερική, ξεκίνησαν νωρίτερα τον Ιούνιο. Οι πρόσθετες πτήσεις οφείλονται στην επιτυχία του συγκεκριμένου δρομολογίου και στη ζήτηση τόσο των επαγγελματιών ταξιδιωτών όσο και των τουριστών ενδυναμώνοντας τους ήδη στενούς δεσμούς μεταξύ Βραζιλίας και ΗΑΕ.

Στο νέο καθημερινό δρομολόγιο οι επιβατικές θέσεις αυξάνονται σε 3.360 εβδομαδιαίως μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο διευκολύνοντας σε σημαντικό βαθμό την άνεση στις πτήσεις. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο μπορούν να συνδεθούν με περισσότερες από 350 πτήσεις την εβδομάδα και εκτός Άμπου Ντάμπι, σε προορισμούς όπως είναι ο Κόλπος, η Βόρεια Αφρική, και προς ανατολή η Κίνα, η Ιαπωνία και η Ασία.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί το εξαιρετικά μεγάλο αεροσκάφος Airbus A340-500, με 240 διαθέσιμες θέσεις στις τρεις ευρύχωρες καμπίνες: 12 στη Diamond First, 28 στην Pearl Business και 200 στην Coral Economy.

Πτήσεις προς Σάο Πάολο με την Etihad

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr