Η Ταϊπέι, έδρα για πάνω από επτά εκατομμύρια ανθρώπους, αποτελεί ένα οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο με γνωστά αξιοθέατα και πλήθος επιλογών για αγορές. Ο προορισμός είναι γνωστός για την παραγωγή και εξαγωγή ηλεκτρονικών ειδών, υφασμάτων, πλαστικού και καουτσούκ, οπτικών και φωτογραφικών εργαλείων και χημικών. Υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων για όσους ταξιδέψουν στην Ταϊπέι για λόγους αναψυχής. Με οκτώ εθνικά πάρκα και δεκατρείς εθνικές φυσικές περιοχές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορικές διαδρομές στους μαγευτικούς γκρεμούς του Taroko Gorge, να κάνουν ποδηλασία στο Alishan Forest Railway ή να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή της νοτιανατολικής Ασίας, στο βουνό Yu. Η Ταϊπέι εντάχθηκε στο δίκτυο προορισμών της Emirates, όταν η πτήση ΕΚ366 προσγειώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν, κηρύσσοντας την έναρξη των καθημερινών απευθείας πτήσεων της εταιρείας από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιου του Ντουμπάι. Η πτήση έτυχε της παραδοσιακής υποδοχής στην Ταϊπέι περνώντας κάτω από μια εντυπωσιακή υδάτινη αψίδα και τους επιβάτες υποδέχθηκαν ο Yin Chen-Pong, Πρόεδρος της Taipei Taoyuan Airport Authority, Barry Brown, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations East της Emirates και Edwin Lau, Vice President Hong Kong and Taiwan της Emirates.

«Η Emirates και η Ταϊπέι ξεκίνησαν τη συνεργασία τους το 2003 όταν η Emirates Skycargo ξεκίνησε τις υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευματικού φορτίου από το Ντουμπάι. Είμαι περήφανος που μπορέσαμε να ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας και να ξεκινήσουμε τις απευθείας επιβατικές πτήσεις», δήλωσε η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Chairman and Chief Executive της Emirates Airline και του Ομίλου. «Το Ντουμπάι και η Ταϊπέι μοιάζουν πολύ, καθώς και οι δύο αποτελούν σημαντικούς εμπορικούς κόμβους και η απευθείας σύνδεση θα βοηθήσει στην αξιοποίηση του διμερούς εμπορίου. Έχουμε εργαστεί σκληρά για να προωθήσουμε την Ταϊπέι σε όλο το δίκτυό μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι η εισροή των επαγγελματιών, καθώς και των επιβατών που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής θα συνεχίσει να αυξάνεται» πρόσθεσε ο Σεΐχης Ahmed.

Η Ταϊπέι εντάχθηκε στο δίκτυο προορισμών της Emirates, όταν η πτήση ΕΚ366 προσγειώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν, κηρύσσοντας την έναρξη των καθημερινών απευθείας πτήσεων της εταιρείας από και προς το Διεθνές Αεροδρομίου του Ντουμπάι.Η Ταϊπέι, έδρα για πάνω από επτά εκατομμύρια ανθρώπους, αποτελεί ένα οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο με γνωστά αξιοθέατα και πλήθος επιλογών για αγορές. Ο προορισμός είναι γνωστός για την παραγωγή και εξαγωγή ηλεκτρονικών ειδών, υφασμάτων, πλαστικού και καουτσούκ, οπτικών και φωτογραφικών εργαλείων και χημικών. Υπάρχει πλήθος δραστηριοτήτων για όσους ταξιδέψουν στην Ταϊπέι για λόγους αναψυχής. Με οκτώ εθνικά πάρκα και δεκατρείς εθνικές φυσικές περιοχές, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πεζοπορικές διαδρομές στους μαγευτικούς γκρεμούς του Taroko Gorge, να κάνουν ποδηλασία στο Alishan Forest Railway ή να ανέβουν στην υψηλότερη κορυφή της νοτιανατολικής Ασίας, στο βουνό Yu.

Επίσης, η Ταϊπέι και η Ελλάδα έχουν δυνατούς εμπορικούς δεσμούς. Η INTRALOT, μέσα από την συμμετοχή της ως βασικός μέτοχος του κοινοπρακτικού σχήματος LotRich Information Co., Ltd., έλαβε την πρώτη άδεια διαχείρισης της Λοταρίας ως τεχνολογικός πάροχος της ChinaTrust Commercial Bank στην Ταϊβάν (CTCB). Γνωστές ελληνικές μάρκες όπως οι Folli Follie, Oxete, Apivita και Κορρές είναι διαθέσιμες στην Ταϊβάν μέσω αντιπροσώπων, ενώ οι Info Quest Technologies, e-SHOP, Public Mutlirama και Westnet (Olympia Development Group) εισάγουν και διανέμουν προϊόντα ICT από την Ταϊβάν. Οι HTC και ACER, γνωστοί κατασκευαστές ICT λειτουργούν στην Ελλάδα μέσω τοπικών γραφείων.

Η Ταϊπέι εντάχθηκε στο δίκτυο προορισμών της Emirates, όταν η πτήση ΕΚ366 προσγειώθηκε στις 10 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν, κηρύσσοντας την έναρξη των καθημερινών απευθείας πτήσεων της εταιρείας από και προς το Διεθνές Αεροδρομίου του Ντουμπάι.Το δρομολόγιο της Emirates για την Ταϊπέι πραγματοποιείται από Boeing 777-300ER, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οκτώ πολυτελείς ιδιωτικές σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 καθίσματα νέας γενιάς που μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια στην Δεύτερη Θέση και άπλετο χώρο για τα πόδια για 304 επιβάτες της Οικονομικής Θέσης. Οι επιβάτες όλων των Θέσεων απολαμβάνουν υψηλής γαστρονομίας γεύματα, τα οποία θα σερβίρονται από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας των περισσότερων από 132 εθνικοτήτων της Emirates, συμπεριλαμβανομένων και Ταϊβανέζων. Το αεροσκάφος είναι εξοπλισμένο με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει της Emirates, ice, προσφέροντας περισσότερα από 1.600 κανάλια ψυχαγωγία με τις πρόσφατες blockbuster κινηματογραφικές παραγωγές, υποτιτλισμένες ταινίες του Hollywood, μουσική, τηλεόραση και παιχνίδια.

Η Emirates εξυπηρετεί σήμερα 141 προορισμούς σε 80 χώρες από το Ντουμπάι. Μέχρι στιγμής για το 2014, η Emirates έχει ξεκινήσει πτήσεις από και προς το Κίεβο και από τις 10 Μαρτίου θα πετάει απευθείας από Ντουμπάι προς Βοστώνη, τον ένατο προορισμό της εταιρείας στη Βόρειο Αμερική.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr