Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, έχει πλέον εδραιώσει τη θέση της ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παίχτης στη βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών, με την κατάκτηση του βραβείου «Overall Carrier Of the Year» στα Payload Asia Awards 2013. Tο βραβείο παρέλαβε ο Noryate Bte Abdul Rahman, Emirates Cargo Manager, Singapore, εκ μέρους της Emirates SkyCargo, σε ένα εορταστικό δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Air Cargo & Logistics Asia 2013 Conference & Exhibition στη Σιγκαπούρη, μια εμπορική εκδήλωση για τη βιομηχανία αερομεταφορών εμπορευματικού φορτίου, την εφοδιαστική αλυσίδα και την e-Commerce βιομηχανία, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.Η Emirates SkyCargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates, έχει πλέον εδραιώσει τη θέση της ως ο κορυφαίος παγκόσμιος παίχτης στη βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών, με την κατάκτηση του βραβείου «Overall Carrier Of the Year» στα Payload Asia Awards 2013.
Tο βραβείο παρέλαβε ο Noryate Bte Abdul Rahman, Emirates Cargo Manager, Singapore, εκ μέρους της Emirates SkyCargo, σε ένα εορταστικό δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Air Cargo & Logistics Asia 2013 Conference & Exhibition στη Σιγκαπούρη, μια εμπορική εκδήλωση για τη βιομηχανία αερομεταφορών εμπορευματικού φορτίου, την εφοδιαστική αλυσίδα και την e-Commerce βιομηχανία, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

«Είναι τιμή μας να φέρουμε τον τίτλο του «Overall Carrier Of The Year» και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αναγνώστες του περιοδικού Payload Asia για την ψήφο τους, πολλοί από τους οποίους είναι πελάτες μας,», δήλωσε ο Nabil Sultan, Emirates Divisional Senior Vice President, Cargo. «Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί, όχι μόνο αναγνώριση της υπεροχής των υπηρεσιών μας, αλλά και της αφοσίωσης και υποστήριξης των ομάδων μας σε όλο μας το δίκτυο παγκοσμίως».

Η Emirates κατέλαβε την πρώτη θέση, αφού πρώτα επιλέχθηκε από μία ομάδα κριτών και ψηφίστηκε ως η καλύτερη στην κατηγορία αυτή, από τους αναγνώστες του περιοδικού Payload Asia. Ανάμεσα στα κριτήρια αξιολόγησης για την κατάκτηση του βραβείου, περιλαμβάνονταν η κάλυψη του δικτύου προορισμών και η στρατηγική ανάπτυξης του αερομεταφορέα, οι επιχειρησιακές επιδόσεις κατά το 2012, η εξυπηρέτηση πελατών και η καινοτομία στα προϊόντα, καθώς επίσης η ηγετική θέση στην αγορά, η δυνατότητα ανταπόκρισης και η ικανότητα προσαρμογής στις ανάγκες της αγοράς.

Ο ισχυρός στόλος της Emirates, ο οποίος αποτελείται από 206 αεροσκάφη και είναι ένας από τους νεότερους στόλους αεροσκαφών του κόσμου, εξυπηρετεί ένα δίκτυο 135 προορισμών σε 76 χώρες, σε 6 ηπείρους. Η Emirates SkyCargo διαθέτει 12 αεροσκάφη μεταφοράς φορτίου (2 Boeing 747-400 ERFs και 10 777Fs). Οι προγραμματισμένες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευματικών φορτίων καλύπτουν 43 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Κατά το οικονομικό έτος 2012-13, η Emirates SkyCargo μετέφερε 2,1 τόνους φορτίου σε όλο το δίκτυό της, συνεισφέροντας σε ποσοστό 15%- 2,8 δολάρια ΗΠΑ-στα συνολικά έσοδα της εταιρείας.

Σε αναγνώριση της συνολικής άριστης πολιτικής της σε όλους τους τομείς, η SkyCargo κατέκτησε πρόσφατα μια σειρά από σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας. Σ' αυτά συμπεριλαμβάνονται τα: «Cargo Airline Of The Year 2013» (στα βραβεία της εφημερίδας Air Cargo Week), «Cargo Airline Of The Year», «Best Middle East Cargo Airline» (και τα δυο στα βραβεία του περιοδικού Air Cargo News), «Best Air Cargo Carrier Middle East» (στα βραβεία Asian Freight & Supply Chain, (AFSCA)), «Cargo Operator of the Year» (στα βραβεία Supply Chain and Transport (SCATA)) και « Air Cargo Excellence Award» (στα βραβεία του περιοδικού Air Cargo World).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr