a330smallΗ Cyprus Airways ανακοινώνει μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά για τις πτήσεις της προς την Κύπρο, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει το ελληνικό επιβατικό κοινό στα 65 χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα.


Ταξιδέψτε με παρέα!

Αγοράστε τώρα το εισιτήριο σας οποιασδήποτε αξίας από Αθήνα και Ηράκλειο για Λάρνακα και πληρώστε το δεύτερο εισιτήριο με 50% έκπτωση. Επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά των Κυπριακών Αερογραμμών και απολαύστε ένα ευχάριστο ταξίδι για δύο με την άνεση και ευρυχωρία του ανανεωμένου στόλου.

Συγκεκριμένα, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιβάτη που θα πετάξει από την Αθήνα και από το Ηράκλειο προς τη Λάρνακα να συνοδεύεται από ένα ακόμα άτομο, το οποίο θα πληρώσει μόνο το 50% της τιμής του εισιτηρίου, ανεξάρτητα από την κατηγορία του ναύλου και τη θέση -οικονομική ή διακεκριμένη- που θα επιλέξει.

Σημειώσεις

1) Η έκπτωση στο δεύτερο εισιτήριο αφορά μόνο τον ναύλο και εξαιρούνται φόροι, χρεώσεις και επιβαρύνσεις.

2) Ισχύει για εισιτήρια που θα εκδοθούν μέχρι 15 Σεπτεμβρίου 2011 και για ταξίδια που θα ολοκληρωθούν μέχρι 27 Οκτωβρίου 2011.

3) Ισχύουν όροι και κανονισμοί

4) Αλλαγές εισιτηρίων επιτρέπονται πλέον σε όλες τις πτήσεις και τις κατηγορίες ναύλων της Cyprus Airways.

Στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.cyprusair.com καθώς και στα ταξιδιωτικά πρακτορεία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων, καθώς και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ταξίδι τους με τη Cyprus Airways.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr