Η Cyprus Airways χορηγός στην εκδήλωση "ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2010"Η Cyprus Airways στήριξε με τη χορηγία της την εκδήλωση για την παρουσίαση του «Επίλογου», της μακροβιότερης πολιτιστικής έκδοσης της χώρας μας που κυκλοφορεί κάθε χρόνο και καλύπτει ολόκληρο το χώρο του πολιτισμού, καταγράφοντας και αποτιμώντας το πολιτιστικό γίγνεσθαι σε λογοτεχνία, θέατρο, κινηματογράφο, χορό, εικαστικά, μουσική, φωτογραφία, αρχιτεκτονική και media.


Τη Cyprus Airways εκπροσώπησε ο Διευθυντής Marketing κ. Μαρίνος Λυκαύγης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Θεωρούμε ότι η στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών αποτελεί καθήκον μιας εταιρίας που διακρίνεται για την ευαισθησία της στον πολιτισμό και τιμά τους δημιουργούς που ανανεώνουν τη μεγάλη ελληνική παράδοση στα γράμματα και τις τέχνες. Η Cyprus Airways θα στέκεται πάντοτε στο πλευρό τέτοιων σημαντικών προσπαθειών».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη παρέστησαν μεγάλες μορφές του πολιτισμού του τόπου μας, πολιτικοί και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Κορυφαία στιγμή η βράβευση του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Τηλέμαχο Χυτήρη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr