Το μελλοντικό πρόσωπο της British Airways

Η British Airways αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία της Μεγάλης Βρετανίας που παραλαμβάνει το νέο Boeing 777-300ER ειδικά διαμορφωμένο για υπερατλαντικές πτήσεις. Ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, το νέο αεροσκάφος είναι μεγαλύτερο σε μήκος, πιο αθόρυβο και διαθέτει μεγαλύτερη επάρκεια καυσίμων από τους προκατόχους του και αποτελεί το μελλοντικό πρόσωπο της British Airways.

 


Διαθέτει εξολοκλήρου νέα εσωτερική διακόσμηση καθώς και τις νέες καμπίνες World Traveller και World Traveller Plus καθώς επίσης και νέο πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει.

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας θα διαθέτει περισσότερα από 230 τηλεοπτικά προγράμματα, 70 ταινίες και 400 CDs, τεχνολογία plug & play, καθώς και 60% μεγαλύτερες ατομικές οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

Ο Willie Walsh, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, δήλωσε σχετικά: "Το νέο μας αεροσκάφος Boeing 777-300ER αντικατοπτρίζει την πιστή δέσμευσή μας να εξασφαλίζουμε στους επιβάτες μας την βέλτιστη δυνατή ταξιδιωτική εμπειρία. Αποτελεί το πρώτο αεροσκάφος μας που διαθέτει τις ολοκαίνουργιες καμπίνες World Traveller και World Traveller Plus, με νέα συστήματα ψυχαγωγίας που παρέχουν στους πελάτες μας με 50% επιπλέον επιλογές ταινιών και διπλάσιες επιλογές σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα. Ο στόλος μας θα ενισχυθεί, με 2 επιπλέον αεροσκάφη Boeing 777-300 μέχρι το τέλος του έτους, και 3 ακόμη μέχρι τις αρχές του 2012. Τα νέα αυτά αεροσκάφη παράγουν σαφώς λιγότερες εκπομπές ρύπων CO2 ανα θέση σε σχέση με τα αντίστοιχα προηγούμενα και συμβάλλουν καθοριστικά στη δέσμευση της British Airways να μειώσει αισθητά το ενεργειακό της αποτύπωμα."

Με την ένταξη του στις πτήσεις της British Airways αργότερα μέσα στο έτος, το 297 θέσεων Boeing 777-300ER θα προσφέρει διαμόρφωση τεσσάρων καμπινών συμπεριλαμβανομένων των First, Club World, World Traveller Plus και World Traveller.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr