Web Check-in της AustrianΟι επιβάτες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικό "check- in" για μια πτήση τους με Austrian, που σημαίνει: δεν χρειάζεται πλέον να στήνεστε στην ουρά στο γκισέ... 

Είτε από το σπίτι είτε καθ' οδόν, απ' όπου και αν βρίσκεστε, κάντε "check- in" μέσω της ιστοσελίδας www.austrian.com, επιλέξτε το κάθισμά σας και εκτυπώστε την κάρτα επιβίβασης. Εναλλακτικά, η κάρτα επιβίβασης μπορεί να σταλεί με sms στο κινητό σας τηλέφωνο. Εξαιρετικά απλό! Βολευτείτε ακόμη περισσότερο στις μακρινές πτήσεις της Austrian. Προσφέρετε στον εαυτό σας περισσότερο χώρο για τα πόδια, και στην Οικονομική Θέση. Είτε διασχίζετε τον Ατλαντικό είτε ταξιδεύετε για την Ασία, μπορείτε πλέον να αγοράσετε κάθισμα στη σειρά εξόδου κινδύνου, σε όλες τις υπερατλαντικές πτήσεις της Austrian, με μόλις €50. Αυτό σημαίνει μια ακόμη πιο άνετη πτήση εντός του Boeing 777 και του Boeing 767 της Austrian προς Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Τορόντο, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Τόκιο, Δελχί, Μουμπάι, Μάλε και Ντουμπάι.

Ιδού πόσο εύκολο είναι να αποκτήσετε περισσότερο χώρο: Κάντε ηλεκτρονικό "Check in" για την πτήση σας με Austrian, 24 ώρες μέχρι και 1 ώρα πριν την αναχώρησή σας. Στη διάρκεια της διαδικασίας check-in θα ερωτηθείτε αν θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα κάθισμα σε σειρά εξόδου κινδύνου. Επιβεβαιώνετε επιλέγοντας τη θέση. Πληρώνετε με την πιστωτική σας κάρτα.

Παρακαλούμε όπως σημειώσετε ότι η ασφάλεια είναι πρώτη προτεραιότητά μας, έτσι οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν σε κάθισμα εξόδου κινδύνου αν έχουν την πρόθεση αλλά και αν είναι σωματικά και πνευματικά ικανοί να ανοίξουν την πόρτα εξόδου κινδύνου σε μια έκτακτη ανάγκη. Το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι 16 ετών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr