Η Turkish Airlines εγκαινιάζει απευθείας πτήση στις Σεϋχέλλες. Οι Σεϋχέλλες, με την προσθήκη τριών εβδομαδιαίων πτήσεων με επιστροφή στο Mahé, αποτελούν το τρίτο νησί για την Turkish Airlines στο σύμπλεγμα νησιών Βανίλλα του Ινδικού Ωκεανού.

Η Turkish Airlines γιόρτασε την προσθήκη του αγαπημένου προορισμού, Σεϋχέλλες, στους παγκόσμιους προορισμούς τους με την εναρκτήρια πτήση της να προσγειώνεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Mahé, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους επιβάτες να ταξιδεύουν σε 114 χώρες από το νησί που έχει μόνο καλοκαίρι. Οι Σεϋχέλλες είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς τόσο στην Αφρική όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα για τον απαιτητικό ταξιδιώτη και τουρίστα που αναζητά εξαιρετικά τοπία και εμπειρίες. Επιπλέον, η χώρα βιώνει σταθερούς ρυθμούς οικονομικής ανάπτυξης, κάνοντας την έναν περιζήτητο προορισμό για πιθανούς επενδυτές. Έτσι το δίκτυο της Turkish Airlines θα παρέχει στη χώρα καλύτερη συνδεσιμότητα με τον υπόλοιπο κόσμο.

Πετώντας απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Mahé, το νέο δρομολόγιο συνδέει τις Σεϋχέλλες με 88 προορισμούς παγκοσμίως, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται το Παρίσι, το Ντουμπάι, η Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Βομβάη, το Άμπου Ντάμπι, η Βιέννη, το Μόναχο, η Ζυρίχη, η Ρώμη, η Μόσχα, το Ντίσελντορφ, το Κολόμπο και το Χονγκ Κονγκ. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις στο www.turkishairlines.com

Η υπηρεσία αυτή αυξάνει σε 42 το συνολικό αριθμό των προορισμών της Turkish Airlines προς την Αφρική, παραμένοντας η αεροπορική εταιρεία που πετάει σε περισσότερες χώρες και διεθνείς προορισμούς από οποιαδήποτε άλλη, με πτήσεις προς 114 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κεντρική Ασία, την Άπω Ανατολή, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική.

Η πρώτη πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς το διεθνές αεροδρόμιο του Mahé έγινε δεκτή με κανόνια νερού, σε μια τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ahmet Olmuştur, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines, ο κ Alain St. Ange, Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, ο κ Joel Morgan, Υπουργός Εξωτερικών και Μεταφορών της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, καθώς και διπλωμάτες, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και στελέχη της Turkish Airlines.Η πρώτη πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς το διεθνές αεροδρόμιο του Mahé έγινε δεκτή με κανόνια νερού, σε μια τελετή που τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ahmet Olmuştur, Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines, ο κ Alain St. Ange, Υπουργός Τουρισμού και Πολιτισμού της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, ο κ Joel Morgan, Υπουργός Εξωτερικών και Μεταφορών της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών, καθώς και διπλωμάτες, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και στελέχη της Turkish Airlines.

Ο κ. Olmuştur δήλωσε: «Είναι εύκολο να συνειδητοποιήσει κανείς γιατί οι Σεϋχέλλες είναι φημισμένες σε όλο τον κόσμο, όπως και οι Turkish Airlines, πρέπει να προσπαθήσεις πάρα πολύ για να βάλεις σφραγίδα ποιότητας σε ό,τι κάνεις. Ως εκ τούτου, είναι μεγάλη τιμή για εμάς να προσθέτουμε αυτόν τον σπουδαίο προορισμό στο δίκτυό μας, που διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο αριθμό προορισμών από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως.»
Για να μάθετε τα ακριβή δρομολόγια, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.turkishairlines.com, καλέστε στο +90 212 444 0849 ή επισκεφθείτε το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Turkish Airlines.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr