Από τις 6 Μαΐου, η American Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, επαναφέρει την εποχική αεροπορική σύνδεση μεταξύ Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ATH) και Philadelphia International Airport (PHL).

Από τις 6 Μαΐου, η American Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, επαναφέρει την εποχική αεροπορική σύνδεση μεταξύ Διεθνούς ΑερολιμέναΑθηνών (ATH) και Philadelphia International Airport (PHL).Η καθημερινή πτήση, με αεροσκάφος Airbus A330-300, θα προσφέρει 27 Business Class καθίσματα-σουίτες, 259 θέσεις Economy Class και ατομικό σύστημα ψυχαγωγίας in-flight για κάθε επιβάτη της πτήσης. Επίσης, ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση 238 περισσότερες αεροπορικές θέσεις σε σύγκριση με το A330-200 που χρησιμοποιήθηκε το 2015. 

Από τη Φιλαδέλφεια, το μεγαλύτερο κόμβο της American Airlines στις ΗΠΑ, οι Έλληνες επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους ένα δίκτυο 160 προορισμών σε κάθε σημείο στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στη Νότια Αμερική και στην Καραϊβική.

Στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, η American Airlines προσφέρει στους πελάτες της 4 Admirals Club lounges για τους διακεκριμένους επιβάτες.

Η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του αεροδρομίου της Αθήνας, δήλωσε καλωσορίζοντας την επανέναρξη των πτήσεων της American στην Αθήνα: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η δραστηριοποίηση της American Airlines στο δρομολόγιο Φιλαδέλφεια-Αθήνα, καθώς η σύνδεση αυτή είναι στρατηγικής σημασίας για την αγορά μας. Αφενός εξυπηρετεί την αυξημένη ζήτηση του επιβατικού κοινού από/ προς τις ΗΠΑ και αφετέρου προσφέρει τη δυνατότητα για συνδέσεις με ένα σημαντικό αριθμό διεθνών προορισμών στη Βόρεια και Νότια Αμερική, αλλά και αλλού, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Το 2015 ήταν για εμάς έτος ρεκόρ, με τα ιστορικά καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο επιβατικής κίνησης. Με 26% αύξηση των ξένων επισκεπτών, σε μια εποχή όπου η αγορά της Αμερικής παρουσιάζει ταχεία ανάπτυξη με διψήφιες αυξήσεις, η συμβολή της American Airlines, εταιρείας με παγκόσμια δυναμική, αναμένεται να συμβάλει ακόμα περισσότερο σε αυτή την κατεύθυνση. Από την πλευρά μας θα υποστηρίξουμε θερμά τις αναπτυξιακές προσπάθειες της εταιρείας και τα σχέδιά της για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και επέκταση στην αγορά της Αθήνας.»

Πρόγραμμα καθημερινών πτήσεων ATH-PHL

AA 759 Airbus A330-300 · Αναχώρηση από ATH στις 11.35 π.μ. (τοπική ώρα) · Άφιξη σε PHL στις 3.30 μ.μ. (τοπική ώρα)

AA 758 Airbus A330-300 · Αναχώρηση από PHL στις 4.25 μ.μ. (τοπική ώρα) · Άφιξη στην ATH στις 9.15 π.μ. (τοπική ώρα) – την επόμενη ημέρα

Η American Airlines βρίσκεται στη διαδικασία πραγματοποίησης ενός προγράμματος συνολικής αναβάθμισης υπηρεσιών με κόστος άνω των $3 δισ., με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες της παγκοσμίως μια ταξιδιωτική εμπειρία εξαιρετικού επιπέδου. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις συμπεριλαμβάνουν νέες πολυτελείς θέσεις που μετατρέπονται πλήρως σε κρεβάτι, προσφορά Wi-Fi σε όλο το παγκόσμιο δίκτυο πτήσεων, περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης και περισσότερα σημεία φόρτισης και ηλεκτρικής παροχής. Παράλληλα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα νέο, μοντέρνο σχεδιασμό των VIP lounges παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου και του κόμβου της Φιλαδέλφεια, καθώς και αναβαθμισμένα μενού με επιλογές υγιεινής διατροφής, κοκτέιλ κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.aa.com/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr