Η Eurowings, ηγέτιδα της αγοράς σε τέσσερα γερμανικά αεροδρόμια. Με νέο ρεκόρ ξεκινούν οι καλοκαιρινές διακοπές: το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου η Eurowings μετέφερε 250.000 επιβάτες από τη Γερμανία προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Η Eurowings σας ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών. H έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών βρίσκει σε πλήρη λειτουργία όλες τις υπηρεσίες της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους. Το τρίτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, 250.000 επιβάτες -περισσότεροι από κάθε άλλη φορά- πέταξαν με τη Eurowings από τη Γερμανία προς διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς. Στις 14 Ιουλίου, για πρώτη φορά, η Eurowings έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ προσφέροντας περισσότερες από 670 πτήσεις σε μια μέρα.

Η ισχυρή ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους στρέφεται όλο και περισσότερο στην εναέρια κυκλοφορία της Γερμανίας. Η Eurowings κατέχει πλέον ηγετική θέση σε τέσσερα μεγάλα γερμανικά αεροδρόμια, ενώ μέχρι πρόσφατα κατείχε την πρώτη θέση μόνο στην κύρια βάση της στην Κολωνία / Βόννη και στη Στουτγκάρδη. Η Eurowings ανέβηκε στη σειρά κατάταξης και αποτελεί πλέον τον πιο σημαντικό αερομεταφορέα και στα αεροδρόμια του Αμβούργου και του Ντίσελντορφ.

Η αεροπορική εταιρεία έχει διπλασιάσει τη διαθεσιμότητα των θέσεων στις βάσεις της στο Αμβούργο και το Ντίσελντορφ, κάνοντας μια σημαντική αλλαγή στον στόλο της. Σήμερα, τα 23 αεροπλάνα τύπου Bombardier (CRJ 900) χωρητικότητας 90 θέσεων έχουν αντικατασταθεί με 23 Airbus A320 χωρητικότητας μέχρι 180 επιβάτες. Στα νέα Airbus οφείλονται εν μέρει και οι προσδοκίες της Eurowings για νέο ρεκόρ αυτό το καλοκαίρι.

"Η αγορά υποδέχεται θερμά τη νέα Eurowings, όπως φαίνεται από την τεράστια ανάπτυξη που έχουμε σημειώσει», δήλωσε ο κ. Oliver Wagner, Διευθύνων Σύμβουλος της Eurowings. "Μόνο τους τελευταίους μήνες, η Eurowings εγκαινίασε τρεις νέες βάσεις: στο Μόναχο, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα και στο Σάλτσμπουργκ. Εδραιώνουμε τις ηγετικές μας θέσεις και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε εντός και εκτός Γερμανίας".

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων