Το Anazoe Spa της Costa Navarino, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Spa” στα φετινά Health and Spa Awards, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στις 15 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τον μόνο ανεξάρτητο θεσμό σε όλη την Ευρώπη για την υγεία και την καινοτομία στο χώρο των Spa, καθώς και για τη διαχείριση Spa. Το συγκεκριμένο βραβείο, ένα από τα πολυάριθμα που έχει λάβει το Anazoe Spa, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του Anazoe στην υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και της αριστείας στην παροχή υπηρεσιών.

Το Anazoe Spa της Costa Navarino, έλαβε το 1ο βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Spa” στα φετινά Health and Spa Awards, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη στις 15 Σεπτεμβρίου. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τον μόνο ανεξάρτητο θεσμό σε όλη την Ευρώπη για την υγεία και την καινοτομία στο χώρο των Spa, καθώς και για τη διαχείριση Spa. Το συγκεκριμένο βραβείο, ένα από τα πολυάριθμα που έχει λάβει το Anazoe Spa, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του Anazoe στην υιοθέτηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και της αριστείας στην παροχή υπηρεσιών.Σύμφωνα με τον Οργανισμό Υγείας και Ευεξίας, ο θεσμός Health and Spa Awards αποτελεί τα «Όσκαρ» του κλάδου και έχει ως στόχο να επιβραβεύσει εξαιρετικά επιτεύγματα και καινοτομίες και να αναδείξει την ποιότητα επιμέρους χώρων Spa σε όλη την Ευρώπη. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μια ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο αυστηρών επιτροπών αξιολόγησης στην Ευρώπη, καθώς αρκετοί συμμετέχοντες αποσύρονται λόγω της αυστηρής διαδικασίας που περιλαμβάνει εκτενές ερωτηματολόγιο και απόρρητο έλεγχο. Η αξιολόγηση βασίζεται σε 8 κριτήρια (σχεδιασμός, υγεία, προσφορές & υπηρεσίες, οικονομία, όφελος, δημιουργικότητα, βιωσιμότητα και εταιρική υπευθυνότητα (ΕΚΕ). Το Anazoe Spa διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες.

Η Διευθύντρια του Anazoe Spa, κα. Δώρα Κορομηλά, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: «Το Anazoe Spa διακρίθηκε για την ποιότητα των εγκαταστάσεων healthiness & spa που διαθέτει, καθώς και για τις καινοτόμες και άψογες υπηρεσίες του. Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε μια τόσο εξέχουσα διάκριση ανάμεσα σε τόσους συμμετέχοντες, από μια ανεξάρτητη ευρωπαϊκή επιτροπή. Αποτελεί δέσμευση για εμάς να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και τις signature θεραπείες μας».

Το όνομα Anazoe προέρχεται από την ελληνική λέξη αναζωογόνηση η οποία αποτυπώνει πλήρως το βασικό στόχο του spa, δηλαδή την πλήρη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος, σε πλήρη αρμονία με το αρχαίο ελληνικό ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Οι μοναδικές signature ελαιοθεραπείες βασίζονται στις τοπικές πρακτικές χιλιάδων χρόνων που βρέθηκαν χαραγμένες σε πήλινες πινακίδες στο κοντινό παλάτι του Νέστορα και προσφέρονται σε συνδυασμό με τη χρήση αποκλειστικά φυσικών συστατικών της περιοχής και τις τεχνικές φυσιοθεραπείας όπως τις δίδαξε για πρώτη φορά ο Ιπποκράτης, ο «πατέρας» της δυτικής ιατρικής.

Για ένα απολαυστικό διάλειμμα, η Costa Navarino προσφέρει στους επισκέπτες της μια αναζωογονητική εμπειρία, ώστε να επιστρέψουν αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι, έχοντας απολαύσει μια αυθεντική εμπειρία στη διάρκεια της διαμονής τους στα The Westin Resort Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr