Το δεύτερο κατάστημα της ισπανικής εταιρίας women’secret στην Ελλάδα – στο εμπορικό κέντρο River West (επίπεδο 2) - είναι γεγονός και η αγαπημένη εταιρεία γυναικείων εσωρούχων & αξεσουάρ συνεχίζει να το γιορτάζει με μια μοναδική ενέργεια γεμάτη δώρα! Αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, από τις 12.00 έως τις 18.00 λάβετε μέρος στο “Bed Jumping” project και κερδίστε εκπτώσεις έως και 50% από το αγαπημένο σας brand!

Bed Jumping with women’secret!Bed Jumping Project
Επισκεφθείτε το ισόγειο του River West, ανακαλύψτε το ειδικά διαμορφωμένο bed jumping σκηνικό της women’secret και...νιώστε όμορφη άνετη, σέξυ αλλά και τυχερή μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Με την καθοδήγηση των women’secret ambassadors, πιάστε το τυχερό μπαλόνι και κερδίστε τις μοναδικές εκπτώσεις που κρύβονται μέσα –έως και 50%.

Όλα αυτά θα γίνονται όσο ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός 95,2 Athens Dee Jay θα εκπέμπει live, από τις 12.00 έως τις 15.00, για να συνοδεύει το παιχνίδι και τα δώρα σας με υπέροχες μουσικές.

Νέα Φθινοπωρινή Συλλογή
Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα με τα ολοκαίνουρια trends της νέας συλλογής: σκούρα κόκκινα σαν τα κεράσια, το κρασί, το βυσσινί της Βουργουνδίας... καθώς και την ειδική σειρά maternity για τις μέλλουσες και νέες μητέρες. Από τη “wish list” σας δεν πρέπει να ξεφύγουν τα πρακτικά και χαριτωμένα αξεσουάρ ενώ οι ειδικές «basic» συλλογές φροντίζουν να νιώθετε ο εαυτός σας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή! Μπείτε σε έναν κόσμο άνεσης με πρακτικά «In & Out» είδη και τολμήστε να συνδυάσετε ζεστές υφές με σατέν ή τούλι. Ανακαλύψτε αισθησιακές συλλογές με αθλητικές πινελιές, οι οποίες θα αναδείξουν τη sexy σας πλευρά. Είδη που συνδυάζουν άψογα, super άνετα υλικά με μια μινιμαλιστική και ταυτόχρονα trendy αισθητική. Δημιουργήστε ρομαντικά αλλά και αποπλανητικά looks. Κορσέδες με άψογη εφαρμογή στο σώμα, απαλά και άνετα εσώρουχα, ρούχα για το σπίτι αλλά και για τις δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Πρακτικότητα, θηλυκότητα και αισθησιασμός είναι τα χαρακτηριστικά που κυριαρχούν και φέτος στις συλλογές της women’ secret.

Women’secret: Pretty, comfortable & sexy
Women’secret: Pretty, comfortable & sexyΤο brand women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 520 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women'secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Καταστήματα:
• Εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος.
• Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr