Elli's Creations: χειροποίητες δημιουργίες για γάμους και βαφτίσειςΠοιές είναι οι τάσεις της μόδας στο γαμήλιο στολισμό; Πώς επιλέγουν τα ζευγάρια τις μπομπονιέρες τους; Τι στιλ θα "φορεθεί" φέτος το καλοκαίρι; Ποιά χρώματα πρέπει να προτιμήσουμε; Αυτά και άλλα πολλά, απαντά στις ερωτήσεις μας η Έλλη Δρόσου, που με τις χειροποίητες δημιουργίες της υπόσχεται τον πιο ξεχωριστό και ρομαντικό στολισμό σε μπομπονιέρες και λαμπάδες που θα θέλατε για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας.


Πώς ξεκίνησε το Elli's Creations;

Elli's Creations: χειροποίητες δημιουργίες για γάμους και βαφτίσειςElli: Η δημιουργία δεν απαιτεί μόνο ταλέντο. Αυτό που χρειάζεται για να "απογειώσει" οποιαδήποτε μορφή τέχνης είναι και η κατάλληλη έμπνευση. Για μένα αυτή η έμπνευση ακούει στο όνομα Φίλιππος και είναι ο 16- μηνών γιός μου. Η βάπτιση του ήταν η αφορμή που με οδήγησε να ασχοληθώ με την κατασκευή χειροποίητων ειδών που έχουν σχέση με κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας. Το "μικρόβιο" της διακόσμησης και της δημιουργίας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου, απλά χρειαζόταν κάτι να το οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Το μονοπάτι ήταν τελικά το "Elli" και η πηγή έμπνευσης αυτή η γλυκιά φατσούλα που βλέπω κάθε πρωί όταν ξυπνάω και με κάνει να βγάζω ότι πιο όμορφο αισθάνομαι πάνω σε αντικείμενα που μπορούν να κάνουν ένα γάμο, μια βάπτιση και άλλες προσωπικές στιγμές, αναμνήσεις ζωής!

Τι προτιμούν τα μοντέρνα ζευγάρια;

Elli: Τα μοντέρνα ζευγάρια συνήθως επιλέγουν τις πιο κλασικές και ασφαλείς λύσεις, ίσως γιατί φοβούνται να τολμήσουν κάτι διαφορετικό και πιο ασυνήθιστο. Λίγα ζευγάρια προτιμούν να κάνουν μια πιο εκκεντρική μπομπονιέρα, δηλαδή χρώμα ή σχέδιο σε ένα κουτάκι ή μαντήλι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι κάτι ακραίο και όχι τόσο φίνο! Εγώ προτείνω να τολμήσουν το διαφορετικό και να πρωτοτυπήσουν... Όταν ξέρεις να συνδυάσεις σωστά όλα τα υλικά (χρώματα, υφάσματα, κορδέλες, κ.α.), το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πετυχημένο!

Ποιες είναι οι τάσεις στο γαμήλιο στολισμό;

Elli's Creations: χειροποίητες δημιουργίες για γάμους και βαφτίσειςElli: Η μόδα για το 2012 στο γαμήλιο στολισμό και όχι μόνο, έχει πολλά vintage στοιχεία (μόνο το νυφικό ή η διακόσμηση ή μικρές λεπτομέρειες σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια κ.α.). Επίσης, η δαντέλα είναι must και χαρακτηρίζει πολύ ένα vintage γάμο!! Και βέβαια συνεχίζουν να είναι στη μόδα οι θεματικοί γάμοι, που συνήθως έχουν να κάνουν με την επιλογή κάποιου χρώματος και έπειτα κινούμαστε βάσει αυτού...
Στα χρώματα πρωταγωνιστούν το κίτρινο, που συνδυάζεται πολύ ωραία με πορτοκαλί, καφέ και μπεζ, το λευκό, όλα τα παστέλ και ουδέτερα (ιβουάρ, ροζ, ροδακινί κ.α. ). Και πολλές διχρωμίες- που πραγματικά κλέβουν την παράσταση και αξίζει να τολμήσετε - Ροζ με γκρί, γαλάζιο με κίτρινο, τιρκουάζ με καφέ και το αριστοκρατικό πράσινο-λαδί με μπεζ ή καφέ. Πάντα όμως εξαρτάται από το τι θέλουμε εμείς, τι ταιριάζει με το στυλ και την προσωπικότητά μας και όχι τι επιτάσσει η μόδα.

Ποια είναι τα κριτήρια για την επιλογή μπομπονιέρας και στολισμού;

Elli's Creations: χειροποίητες δημιουργίες για γάμους και βαφτίσειςElli: Τα κριτήρια για την επιλογή της μπομπονιέρας και γενικότερα του στολισμού ενός γάμου είναι τα εξής:
-Η εποχή που γίνεται ο γάμος (άνοιξη, καλοκαίρι κ.α.)
-Η τοποθεσία της εκκλησίας και της δεξίωσης που θα ακολουθήσει (θάλασσα, βουνό, νησί, πόλη κ.λ.π.)
-Τα χρώματα που πρέπει να επιλέξουμε για να πετύχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα
που θα δένει με το υπόλοιπο σύνολο (προσκλητήρια, στολισμός εκκλησίας-δεξίωσης, νυφικό και κοστούμι κ.α. ), ώστε να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα.
-Και βέβαια το γούστο μας, το στυλ μας και η προσωπικότητα μας.
-Τέλος, οι τιμές είναι και αυτό ένα κριτήριο. Στο "Elli's Creations" θα βρείτε μεγάλη ποικιλία και μεγάλο εύρος τιμών.

Υπάρχουν κάποιες προσφορές;

Elli: Η προσφορά του μήνα για τους φίλους του "travelpassion" είναι 20% έκπτωση στην
πρώτη τους παραγγελία (η προσφορά ισχύει μέχρι τέλος Ιουλίου).

Elli's Creations, Σουλίου 40, Αγία Παρασκευή,τηλ. 6947308886

Δείτε περισσότερες δημιουργίες πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr