Αντλώντας έμπνευση  από το τελετουργικό του “Getting Dressed” το Levi’s® brand παρουσιάζει τη νέα συλλογή Fall / Winter 2012. Έχοντας ως βάση την αυθεντικότητα και την ποιότητα αλλά και την πεποίθηση ότι τα προϊόντα που παράγουμε έχουν συγκεκριμένο σκοπό, η συλλογή χαρακτηρίζεται από έντονο δυναμισμό και διαχρονικό στυλ. Η αυστηρή, καθαρή αισθητική στοχεύει στην ανάδειξη της προσωπικής σοβαρότητας, μία μελετημένη ραφή αναδεικνύει την ομορφιά της ατέλειας και το χρώμα την έκφραση της εσωτερικότητας, η συλλογή FW2012 σχεδιάσθηκε με απαράμιλλο ζήλοΑντλώντας έμπνευση από το τελετουργικό του "Getting Dressed" το Levi's® brand παρουσιάζει τη νέα συλλογή Fall / Winter 2012. Έχοντας ως βάση την αυθεντικότητα και την ποιότητα αλλά και την πεποίθηση ότι τα προϊόντα που παράγουμε έχουν συγκεκριμένο σκοπό, η συλλογή χαρακτηρίζεται από έντονο δυναμισμό και διαχρονικό στυλ. Η αυστηρή, καθαρή αισθητική στοχεύει στην ανάδειξη της προσωπικής σοβαρότητας, μία μελετημένη ραφή αναδεικνύει την ομορφιά της ατέλειας και το χρώμα την έκφραση της εσωτερικότητας, η συλλογή FW2012 σχεδιάσθηκε με απαράμιλλο ζήλο.

Men's

Τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κάνει τα ρούχα. Ενδεχομένως δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα για τη γνωστή αυτή ρήση από την Ανδρική Συλλογή Levi's®. Για σχεδόν 140 χρόνια, η Levi Strauss & Co. παράγει προϊόντα όχι μόνο για τον άνδρα που δημιουργεί τα ρούχα αλλά για τον άνδρα που δημιουργεί τον ίδιο του τον εαυτό. Στη νέα συλλογή συναντάμε μια τεράστια γκάμα από denim jeans τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε είδους γκαρνταρόμπα. Από τα πιο απλά και καθημερινά έως τα πιο στυλάτα, αυτά τα jeans θα μετατραπούν σε έναν «καμβά έκφρασης» για τον άντρα που τα φοράει. Απλουστεύοντας τις τεχνικές, το Levi's® brand κατάφερε να δημιουργήσει μια απόλυτα ανανεωμένη συλλογή. Ράβοντας στο χέρι και χρησιμοποιώντας μια ζωντανή χρωματική παλέτα denim, το Levi's® brand φρόντισε να διατηρήσει τη δέσμευση του για τη δημιουργία προϊόντων όπου καινοτομία και δεξιοτεχνία βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία, κάνοντας τα να κρατούν για... γενιές, στη ντουλάπα σας.

Taper: Το 2011 το Levi's® brand λάνσαρε το tapered look, το οποίο προσφέρει μια εξαιρετικά κολακευτική εφαρμογή κάτω από τη μέση με ένα στενό προσεγμένο τελείωμα στο πόδι. Στη νέα συλλογή το ντεμπούτο τους κάνουν δύο νέα Taper fits, το 508 Regular Taper και το 562 Loose Taper ενώ το 520 «ξανασυστήνεται» με μια Extreme Taper εφαρμογή. Ανακαλύψτε τα τρία αυτά fits, αν ανήκετε στους άντρες που αναζητούν ένα φρέσκο, άνετο και καινοτόμο ντύσιμο.

Alternative 5 Pocket Jeans: Το νέο Alternative 5 Pocket jean είναι η απάντηση σε αυτή μας την πρόκληση και το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από μια καταπληκτική συλλογή από όμορφα denim και non-denim προϊόντα με ποιοτικές λεπτομέρειες. Προσθήκες όπως η μαύρη και platinum χρωματική παλέτα, το σουέντ patch και οι μεταλλικές λεπτομέρειες, το καθιστούν ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν.

Sustainability: Η διατηρησιμότητα, κυρίαρχη αξία πλέον της Levi Strauss & Co., έχει ενσωματωθεί σε όλη τη συλλογή με τη χρήση Water

Shirts and Outerwear: Τα πουκάμισα του Levi's® brand έχουν περάσει από παντού. Από τα ορυχεία χρυσού και τα art studios, τις εξέδρες άντλησης πετρελαίου και τις μουσικές συναυλίες, από γενιά σε γενιά. Αυτή την εποχή, το Levi's® brand ενισχύει την γκάμα της άνω ένδυσης προσθέτοντας polo shirts και sweaters σε υπέροχα χρώματα με εξαιρετική ποιότητα και υλικά ενώ θα λέγαμε πως όλα τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί για τον σύγχρονο άντρα με έμπνευσή τον κάθε άντρα.

Women's: Οι γυναίκες εκφράζονται περισσότερο μέσα από την γκαρνταρόμπα τους αλλά ποτέ δεν χαρακτηρίζονται από αυτή. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερα όμορφο τη στιγμή που μια γυναίκα βρίσκει το σωστό ντύσιμο, κάτι που αποτυπώνει με ακρίβεια το πώς νιώθει. Οι σχεδιαστές του Levi's® brand το έχουν καταφέρει, μέσα από τη νέα συλλογή Fall / Winter 2012, δημιουργώντας ρούχα που υμνούν τη θηλυκότητα χωρίς κραυγαλέες επιδείξεις αλλά με όμορφους υπαινιγμούς. Τα υπέροχα φορέματα, η πιο καινοτόμα συλλογή γυναικείων jeans – το Levi's® Curve ID – και τα classy tops, προσφέρουν σε κάθε γυναίκα την ελευθερία να ορίσει την ομορφιά της αυτό το Φθινόπωρο.

Skinny Boot Cut: Για τις γυναίκες, η τάση είναι το Bootcut Skinny, ανασχεδιασμένο ολοκληρωτικά από το Levi's® brand. Kυριαρχεί το «νέο» διαχρονικό – ένα sexy, μοντέρνο, skinny fit που θα σας κάνει να από δω και πέρα να αλλάξετε γνώμη για τη συγκεκριμένη γραμμή με πολλαπλές επιλογές για το άνοιγμα στο τελείωμα του jean.

Levi's® Curve ID: Η επαναστατική γυναικεία σειρά Levi's® Curve ID άλλαξε τον τρόπο που βλέπουν οι γυναίκες το jean τους. Η Levi Strauss & Co. ήταν η πρώτη εταιρεία που σχεδίασε jean για να ταιριάζουν αυτά σε κάθε γυναίκα και όχι το αντίστροφο και συνεχίζει να αμφισβητεί τον συμβατικό τρόπο σκέψης σχετικά με τους τύπους σώματος των γυναικών προσφέροντας μια σειρά από fits για μια μεγάλη ποικιλία σωματότυπων. Οι προσθήκες περισσότερο θηλυκών χαρακτηριστικών βελτιώνουν την ποιότητα και την αισθητική του ανανεωμένου Levi's® Curve ID.

Tops and Outerwear: Αυτήν την εποχή το Levi's® brand λανσάρει ένα άκρως θηλυκό και χαρακτηριστικά σοφιστικέ look το οποίο θα σηματοδοτήσει την περαιτέρω εξέλιξη των γυναικείων συλλογών στο μέλλον. Η νέα συλλογή προσφέρει καθημερινές και συνολικές λύσεις σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα και η ενίσχυση με sweaters και ρούχα άνω ένδυσης αποτελεί προέκταση αυτής της φιλοσοφίας. Αν κανείς προσθέσει σε αυτά και τα υπέροχα tees, τις μπλούζες και τα πουκάμισα, θα έχει ανά πάσα ώρα και ημέρα και μια διαφορετική στυλιστική επιλογή!

Dresses: Λίγα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο θεωρούνται εκ φύσεως θηλυκά όσο τα φορέματα. Η γραμμή, το ύφασμα, το μήκος και η εφαρμογή ενός φορέματος μπορούν να ανεβάσουν τη διάθεση μιας γυναίκας και να μαγνητίσουν όσους τη βλέπουν μέσα σε αυτό. Οι σχεδιαστές του Levi's® brand είναι υπερήφανοι που κατάφεραν να δημιουργήσουν φορέματα για κάθε γυναίκα, εξυπηρετώντας αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Εμφανώς θηλυκά και ευέλικτα, είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση που εκείνη θα επιλέξει να τα φορέσει.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr