Την τρέχουσα σαιζόν Fall/Winter 2013, το Levi’s® brand αναδεικνύει τη θεματική των «συγκρουόμενων» πολιτισμών ενώ εφευρίσκει ξανά, μερικά από τα πιο αγαπημένα του, «διαχρονικά» ρούχα.Την τρέχουσα σαιζόν Fall/Winter 2013, το Levi's® brand αναδεικνύει τη θεματική των «συγκρουόμενων» πολιτισμών ενώ εφευρίσκει ξανά, μερικά από τα πιο αγαπημένα του, «διαχρονικά» ρούχα. Εμπνευσμένη από το πολιτισμικό mash-up των περιοχών Marfa στο Τέξας και Τόκιο στην Ιαπωνία – δύο χαρακτηριστικά μέρη τα οποία επισκέφθηκε η ομάδα σχεδιαστών της Levi's® - η νέα συλλογή μας ταξιδεύει στα άκρα του μοντερνισμού. Βασισμένη στο αυθεντικό στυλ και φτιαγμένη για να ξεχωρίσει, η συλλογή "εξοπλίζει" τους πρωτοπόρους του σήμερα για το ταξίδι τους.

Φτιαγμένη για να συγκινήσει, ενώνει το παρελθόν και το μέλλον με μια σχεδιαστική σύγκρουση και ταυτόχρονα με την αυθεντικότητα της παράδοσης, για να δώσει τελικά σχήμα στις σύγχρονες σιλουέτες. Τόσο η αντρική όσο και η γυναικεία συλλογή χαρακτηρίζονται από καινοτόμες γραμμές οι οποίες βασίζονται σε βελτιωμένες τεχνολογίες σχεδιασμού. Γήινα και αισιόδοξα χρώματα χαρακτηρίζουν τη συλλογή, συμπεριλαμβανομένων διαχρονικών «indigos» αλλά και μοτίβων εμπνευσμένων από τη φύση. Η δέσμευση του Levi's® brand για διατηρησιμότητα συνεχίζεται και σε αυτή τη συλλογή, μέσα από την απόδοση ιδιαίτερων φινιρισμάτων στις συλλογές Levi's® Water<less™ και levi's®="" waste<less™.

Ιcons Reinvented

Κληρονομιά και πρόοδος συγκρούονται δημιουργικά για να ξαναφτιάξουν τη στολή του σήμερα. Παρουσιάζοντας τη συλλογή Icons Reinvented – η Μόδα εμπνέεται από τα δυτικά τοπία και φιλτράρεται μέσα από το φακό της ιαπωνικής φινέτσας. Η συλλογή περιλαμβάνει αναπάντεχα παντρέματα των iconic Levi's® ρούχων – το trucker jacket, το 501® jean, το western shirt και τα denim shorts – με μοντέρνα χρώματα, στάμπες, μοτίβα και γραμμές, προσφέροντας μια σύγχρονη εκδοχή σε κλασσικά, διαχρονικά κομμάτια.

Menswear Collection

Την τρέχουσα σαιζόν Fall/Winter 2013, το Levi’s® brand αναδεικνύει τη θεματική των «συγκρουόμενων» πολιτισμών ενώ εφευρίσκει ξανά, μερικά από τα πιο αγαπημένα του, «διαχρονικά» ρούχα.Αιθέρια υφάσματα και χρώματα καθώς και μια σοφιστικέ αισθητική δημιουργούν ένα ανανεωμένο ανδρικό look γι' αυτήν την εποχή. Το διαχρονικό, Αμερικάνικο design χαρακτηρίζει το στυλ αυτής της εποχής ενώ αγκαλιάζοντας το θέμα της «αλλαγής», iconic κομμάτια έχουν ανανεωθεί με πιο φινετσάτες γραμμές και εποχιακά υλικά. Η συλλογή από cargoes, chinos και παντελόνια βασίζεται στο αυθεντικό στο στυλ και φτιάχτηκε για να συγκινεί. Τα ρούχα είναι διαθέσιμα σε μια γκάμα από απαλούς τόνους, από το καμένο λαδί μέχρι το χάλκινο. Το διαχρονικό Levi's® 501® jean συνεχίζει να φιλοξενείται στη συλλογή ως βασικό ρούχο. Φτιαγμένο από τα καλύτερα υλικά, το 501® jean αποτελεί μια γιορτή προόδου - μια «μοντέρνα διαχρονική» μεταμόρφωση.

Η λειτουργική Μόδα συναντά την Αμερικανική κληρονομιά με τη νέα σειρά από outwear είδη ένδυσης. Εύκολα αποθηκεύσιμα, ελαφριά και με γνώμονα τις υψηλές επιδόσεις, τα ρούχα της outwear σειράς περιλαμβάνουν το M65 Field Jacket, το Varsity Jacket, τα Parka και Peacoats. Εμβληματικά χρώματα και υψηλών επιδόσεων χαρακτηριστικά, όπως αντιανεμικά και αδιάβροχα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στη σειρά, βελτιώνουν ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο κινούμαστε. Το Trucker Jacket αποτελεί επίσης ένα key item και παίρνει ένα νέο ρόλο ως layering essential. Τα tops για τη συγκεκριμένη εποχή, με βαμβακερά και μάλλινα prints, χαρακτηρίζονται επίσης από ανανεωμένα καρό και ρίγες, δημιουργώντας ένα απρόσμενο στυλ.

Womanswear Collection

Την τρέχουσα σαιζόν Fall/Winter 2013, το Levi’s® brand αναδεικνύει τη θεματική των «συγκρουόμενων» πολιτισμών ενώ εφευρίσκει ξανά, μερικά από τα πιο αγαπημένα του, «διαχρονικά» ρούχα.Η γυναικεία συλλογή γι' αυτήν την εποχή χαρακτηρίζεται από ανανεωμένες σιλουέτες, υλικά και χρώματα που ανακατασκευάζουν την εικόνα της μοντέρνας γυναίκας. Το must-have item της σαιζόν είναι ένα limited edition Kimono Trucker jacket – το απόλυτα επανασχεδιασμένο διαχρονικό ρούχο. Μια μείξη της Αμερικανικής και Ιαπωνικής κουλτούρας, με το μοναδικό του στυλ θα σας κάνει αδιαμφισβήτητα να ξεχωρίσετε. Το γυναικείο Levi's® 501® jean αλλά και τα Trucker Jackets είναι στολισμένα με χρωματιστά studs, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη αισθητική στα διαχρονικά αυτά κομμάτια. Έχουμε κάνει επίσης ένα make-over σε μερικά από τα Western shirts μας, προσθέτοντας ευδιάκριτα θηλυκά και εμπνευσμένα από την Ανατολή χαρακτηριστικά.

Τα Levi's® Curve ID jeans περιλαμβάνουν μια γκάμα από θηλυκές γραμμές και χειροποίητες λεπτομέρειες που τονίζουν το σώμα και επικεντρώνονται στο σχήμα της γυναίκας και όχι στο μέγεθος. Οι τελευταίες εξελίξεις περιλαμβάνουν υφές και «λάμψεις» όπως μεταλλικά και μαλακά δέρματα, αναμιγμένα με λουστραρισμένα μπαλώματα και ιριδίζοντα φινιρίσματα.

Το λανσάρισμα αυτής της περιόδου είναι το Levi's® Revel, μια νέα επανάσταση στην εφαρμογή των jeans. Ανεπτυγμένο ως μέρος της Levi's® Curve ID συλλογής, το Levi's® Revel διαμορφώνει ενεργά τη σιλουέτα σας, για να προσφέρει ένα sexy, θηλυκό look το οποίο ενισχύεται από την τεχνολογία liquid shaping, για να σας βοηθήσει να δείχνετε κάθε μέρα στα καλύτερά σας! Διαθέσιμο σε μια γκάμα από μοντέρνα στυλ, το Levi's® Revel προσφέρει στα καλύτερα χαρακτηριστικά του σώματος σας μια ώθηση – στα κατάλληλα σημεία- δίνοντας την εντύπωση μακρύτερων άκρων και αδυνατισμένων μηρών, ενώ παράλληλα βοηθά τους γλουτούς να δείχνουν περισσότερο κολακευτικοί.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr