Η Άνοιξη ήρθε νωρίς στα καταστήματα Shana όπου μόλις έφτασαν οι νέες παραλαβές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για να δώσουν αέρα ανανέωσης στη γκαρνταρόμπα σας! Ανακαλύψτε σήμερα τη συλλογή Άνοιξη 2013 και δείτε το look σας να… «ανθίζει», με τιμές που ξεκινάνε από €1,99 και δεν ξεπερνούν τα €9,99 κατά μέσο όρο.H νέα συλλογή Άνοιξη – Καλοκαίρι της Shana αποπνέει έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας με όλες τις τάσεις που προστάζει η φετινή σεζόν. Θηλυκά φορέματα, αέρινα tops, παντελόνια σε υπέροχη εφαρμογή, φούστες, σορτς και κολάν στα πιο ανοιξιάτικα σχέδια, T-Shirts σε έντονα χρώματα, μονόχρωμα ή με χαρούμενα μοτίβα και παιχνιδιάρικες στάμπες μας προσκαλούν να τα ανακαλύψουμε και να δημιουργήσουμε τους πιο stylish συνδυασμούς για κάθε ώρα της ημέρας.

Διαφορετικά υφάσματα αποδίδονται σε μοντέρνο ύφος, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές για ένα πλήρως ενημερωμένο look. Όποιο κι αν είναι το στυλ σας, σίγουρα στη νέα Συλλογή Shana θα βρείτε κομμάτια που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας, δίνοντας ξεχωριστή ταυτότητα σε κάθε σας εμφάνιση. Από το preppy ύφος με pensil midi φούστες και αέρινα σικάτα τοπς, το girlie look με τα υπέροχα floral μοτίβα και τις παστέλ αποχρώσεις, έως και το grunge και ροκ στυλ με ανατρεπτικές στάμπες και τζιν σε άψογη εφαρμογή, η νέα συλλογή Shana κρατά ιδανικά τις ισορροπίες, σεβόμενη τις διαρκώς αυξανόμενες στυλιστικές απαιτήσεις των σύγχρονων Shana Girls.Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα σούπερ κομψά και μοντέρνα αξεσουάρ Shana, όπως day-to-night τσάντες, πολύχρωμα μαντήλια και φουλάρια, μοντέρνα και άνετα sneakers, καλοκαιρινά πέδιλα, αλλά και εντυπωσιακά κοσμήματα.

About Shana

Η Άνοιξη ήρθε νωρίς στα καταστήματα Shana όπου μόλις έφτασαν οι νέες παραλαβές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, για να δώσουν αέρα ανανέωσης στη γκαρνταρόμπα σας! Ανακαλύψτε σήμερα τη συλλογή Άνοιξη 2013 και δείτε το look σας να… «ανθίζει», με τιμές που ξεκινάνε από €1,99 και δεν ξεπερνούν τα €9,99 κατά μέσο όρο.Γεννημένη στη Βαρκελώνη, η ισπανική εταιρεία Shana ιδρύθηκε το 2010 από την Comdipunt, μεγάλο προμηθευτή γνωστών εταιρειών ένδυσης παγκοσμίως, με στόχο την εφαρμογή του εμπορικού της know-how σε δική της αλυσίδα ρούχων, που θα παρουσιάζει στην αγορά τις νέες τάσεις της μόδας και θα διαθέτει εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Η Shana αποτελεί τη δεδομένη χρονική περίοδο το ταχύτερα αναπτυσσόμενο fashion concept στην Ισπανία, με περισσότερα από 170 καταστήματα μέσα σε έναν χρόνο και με ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης παγκοσμίως, για διπλασιασμό μεγέθους σε ετήσια βάση, που θα την καταστήσει ένα global brand (παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα). Τα τρία πρώτα συμβόλαια ανάπτυξης έχουν ήδη υπογραφεί για τη Μέση Ανατολή, το Μεξικό και τη Ρωσία ενώ πραγματοποιούνται ήδη συζητήσεις με Ασία, Αμερική και Ευρώπη. Η Ελλάδα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Shana, καθώς κρίνει πως τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του concept ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά. Η Alimar S.A, του ιδίου ομίλου με την Talima Venture Inc στην οποία ανήκει το Athens Metro Mall, είναι αποκλειστικός διανομέας του brand Shana στην ελληνική αγορά και σχεδιάζει μέσα στο 2012 την επέκταση της αλυσίδας σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Shana @ Facebook! Επισκεφθείτε τη facebook fan page της Shana www.facebook.com/ShanaGreece και ενημερωθείτε πρώτες για όλα τα τελευταία νέα, trends & εκπλήξεις!

Shana stores
• Athens Metro Mall: Λεωφ. Βουλιαγμένης 276, Αγ. Δημήτριος

• Αθήνα (κέντρο): Ερμού & Καπνικαρέας 1

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr